Search results

1. Β

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Πόλεμος και Ειρήνη Ήδη 200 σελίδες μέσα και είναι τόσο ρώσσικο! χ) Ειλικρινά ότι ρωσσικό ''κλισέ'' το έχει αυτό το βιβλίο. Με την καλή έννοια το λέω, χωρίς να το κακολογώ βέβαια :).
  2. Β

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

1. Northanger Abbey της πολυαγαπημένης Jane Austen 2. Far from the Madding Crowd του Thomas Hardy 3. Anne of Green Gables & Anne of Avonlea της L. M. Montgomery
  3. Β

Γιαροσλάβ Χάσεκ (Jaroslav Hašek) : "Ο καλός στρατιώτης Σβέικ"

Πολυαγαπημένο βιβλίο! Θέλω τόσο, μα τόσο να το ξαναδιαβάσω!
  4. Β

The Murder on the Links - Agatha Christie (Το δεύτερο της με τον Πουαρό :{) )
  5. Β

The Mysterious Affair at Styles της Agatha Christie και έπειτα Peter Pan του J M Barrie :)
  6. Β

Ποια ήταν τα πρώτα σας βιβλία;

Μωρέ εύγε που θυμάστε τα πρώτα σας βιβλία! Εγώ καλά-καλά δε θυμάμαι τι έφαγα χθές, το πρώτο βιβλίο που διάβασα θα θυμάμαι; Τέλος πάντων, αν δε με απατά η μνήμη μου ένα από τα πρώτα βιβλία μου ήταν η ''Αιολική Γη'' του Βενέζη. Βιβλίο που το βρήκα πολύ περίεργο στην παιδική ηλικία (ίσως επειδή...
  7. Β

Καλοκαιρινές δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Χαχαχαχαχαχαχα :χαχα::χαχαχα::μουάχαχα:
  8. Β

Το πρώτο κόμιξ που διαβάσαμε

Λούκυ Λούκ αν θυμάμαι καλά.
  9. Β

Δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Απ' τη σειρά "Οι Κάτοικοι του Δάσους" έχω το δεύτερο και τέταρτο τόμο. Πωπω τι μου θύμησες...:γιούπι::μπράβο::προσκυνώ::κλαψ:
  10. Β

Παραλίας αναγνώσματα

Τις προάλλες είδα πολλά σουηδικά -νομίζω- βιβλία, προφανώς από σουηδούς τουρίστες! Έχω δεί τίτλους σε ρωσσικά, ιταλικά, ισπανικά μέχρι και κινέζικα! Το Kindle το καταριέμαι μόνο και μονό για το γεγονός ότι μου αποτρέπει να δω τι διαβάζουν οι άλλοι! Αφού κι εγώ εχώ το tablaκι μου που το...
  11. Β

Ταξιδιωτικά του Ανδρέα Καρκαβίτσα
  12. Β

Παραλίας αναγνώσματα

Τη προηγούμενη βδομάδα είδα τα εξής: 1) J. K. Rowling - The Cuckoo's Calling 2) Donna Tartt - The Goldfinch
  13. Β

Παραλίας αναγνώσματα

Σήμερα είδα μόνο όνομα συγγραφέα και όχι τίτλο :( 1) Marian Keyes - ένα με γαλαζιο εξώφυλλο 2) Alex Kawas - λευκό εξώφυλλο με μια σειρά από σκούρα τετραγωνάκια στο πάνω μέρος Στις παραλίες έχει τεράστια απήχηση το Kindle και έχω αρχίσει να το καταργιέμαι λίγο...
  14. Β

Παραλίας αναγνώσματα

Χθές πρόσεξα μόνο ένα :( 1) Max Arthur - Forgotten Voices of the Second World War
  15. Β

Παραλίας αναγνώσματα

Σήμερα στην παραλία οι πλήστοι προτίμησαν το κολύμπι, ενω άλλοι την ηλιοθεραπεία. Άλλες ασχολίες ήταν το κινητό ή κουβέντα με φραπέ δίπλα. Δεν ήταν και λίγοι όμως, οι οποίοι διάβαζαν. Το αναθεματισμένο Kindle μερικών με εμπόδισε να ανακαλύψω τίτλους και επειδή δε φορούσα τα γυαλιά μου...
  16. Β

Βιβλιότητα, ή αλλιώς για την φυσική οντότητα του Βιβλίου.

Πάντως εγώ βιβλία που έχουν στο εξώφυλλο γυναίκες σε πόζες έκστασης, αποκεφαλισμένες κορασίδες να περπατούν στο ηλιοβασίλεμα φορώντας ελαφρά καλοκαιρινά φορέματα ή ημίγυμνους άντρες με φθαρμένα τζίν, τα αποφέυγω σαν ο διάβολος το λιβάνι. Δεν με νοιάζει αν είναι σύγχρονα διαμάντια της...
  17. Β

Συνανάγνωση: "Έγκλημα και Τιμωρία" του Φ.Μ.Ντοστογιέφσκυ.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι δε θα υπάρξουν καινούργιες αναρτήσεις σ' αυτό το νήμα. :λυγμ::κλαψ: Πάνω που είχα να πω αρκετά για το φίλο μας Σβιντριγκάιλωφ...
  18. Β

Κατάθεσε την υπογραφή σου πριν... την χάσεις

Όποιος πεθάνη σήμερα χίλιες φορές πεθαίνει ― Διονύσιος Σολωμός, "Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι"