Search results

1. Ρ

Περίεργες συνήθειες στην ανάγνωση βιβλίων

:χαχα: Κι εγώ φαντάζομαι πρόσωπα αλλά κυρίως γνωστούς μου, όχι διασημότητες!
  2. Ρ

Ήρθα κι εγώ

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα! :)
  3. Ρ

Παραναγνώσεις

Εγώ πάλι κλασικά αναρωτιόμουν ποια να'ναι αυτή η ΣΙΑ... :ουχ:
  4. Ρ

Το βιβλίο και η ηλικία μας....

Είμαι της άποψης ότι κάποιο ρόλο παίζει τόσο η ηλικία όσο και η συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όταν επιλέγουμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο. Θυμάμαι μικρή διάβαζα πολύ Ζωρζ Σαρή και Άλκη Ζέη. Στα 13 μου διάβασα το "Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της" της Ζέη που είχε να κάνει με...
  5. Ρ

Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : '' Εκατό Χρόνια Μοναξιά''

Αν λέγατε αγαπημένο βιβλίο του ποιο θα επιλέγατε? Έχω διαβάσει μόνο το Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων και τις Θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου. Μου άρεσαν, αν και θεωρώ ιδιαίτερο το στυλ του, δεν διαβάζεται εύκολα (από εμένα τουλάχιστον). Το πρώτο μ'άρεσε περισσότερο. Σειρά έχει το 100 χρόνια...
  6. Ρ

Περίεργες συνήθειες στην ανάγνωση βιβλίων

1)Κάτι που κάνουμε όλοι: Το μυρίζω. Αλλά συχνά, δεν αρκεί μία φορά! 2)Ενώ δεν "πηδάω" ποτέ κομμάτια και νιώθω μια ψυχαναγκαστική υποχρέωση να διαβάσω και την τελευταία τελεία, κάνω το άλλο: αν βαρεθώ σε ένα σημείο του βιβλίου, αρχίζω να χαζεύω είτε γυρνώντας πίσω σε κάποιο σημείο που μου άρεσε...
  7. Ρ

Αγαπημένο βιβλίο

Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων - Gabriel Garcia Marquez Το άρωμα του ονείρου - Tom Robbins Άνθρωποι και ποντίκια - John Steinbeck Ο παίκτης - Fyodor Dostoyevsky Ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον - Richard Bach Το σπίτι των πνευμάτων - Isabel Allende και περισσότερο από όλα: Η αβάσταχτη ελαφρότητα...
  8. Ρ

Ταινίες που σας έκαναν να κλάψετε

Θα συμφωνήσω απόλυτα για το "Η ζωή είναι ωραία"! Από τις πιο αληθινές ταινίες,κατάφερε να συνδυάσει χιούμορ και κλάμα, πολύ κλάμα!
  9. Ρ

Ήρθα κι εγώ

Γεια σας :) Με λένε Κατερίνα και αγαπώ τα βιβλία Βρήκα το φόρουμ τυχαία και με εξέπληξε ευχάριστα! Θα ήθελα να ανταλλάξω απόψεις για βιβλία που έχω διαβάσει.. Αλλά και να γνωρίσω νέα βιβλία μέσα από προτάσεις σας.. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!