Search results

1. Ι

Έμφυλα γούστα

so not true!!!!! εγω παντως δεν εχω δει καμια γυναικα να βλέπει(πως να το πω?) adult movies?:)))) και ουτε μας αρεσει να διαβαζουμε γιαυτο.Εμενα μου προκαλει αηδια βασικά, ειδικά το διάβασμα γιαυτό...
  2. Ι

Έμφυλα γούστα

εβγαλες όλο σου το άχτι χρυς!!:))) σε αυτο το τελευταίο θα συμφωνήσω κι εγώ γιατί δεν ξέρεις τι διάβασμα έχω ρίξει στο σχολείο και μερικά αγόρια με ένα ξεφύλισμα παιρνουνε 20 και εγω εχω μείνει στάσιμη στο 18!!!δεν ειναι δίκαιο!!!!:λυγμ: Και όσο για το σεξ δεν νομίζω οτι όλοι είναι έτσι. Ειναι...
  3. Ι

Οι Ρώσοι στο "Βήμα"

το εγκλημα που έκανε, οι τύψεις που είχε, ο λόγος που έκανε αυτή την πράξη, η σχέση του με την Σόνια, τα πάντα!ολα μου άρεσαν...Ακόμα θυμάμαι και την δικιά μου ψυχολογία όταν το διάβαζα στην γωνία που κάθομαι συνήθως!ειχα διαβάσει πολλά βιβλία πρν απ'αυτό αλλα το συγκεκριμένο ήταν ξεχωριστό, πως...
  4. Ι

Οι Ρώσοι στο "Βήμα"

το εγκλημα κι η τιμωρία γιατί ειναι το μόνο που έχω διαβάσει:))))
  5. Ι

Έμφυλα γούστα

εγω προσωπικά δεν διαβάζω κομιξ,δεν μου αρεσουν...μικροτερη διαβαζα κατι με τον μικυ και τον ντοναλντ αλλα γενικότερα δεν εχω ιδιαίτερη κλίση στα κομιξ (τα υποτιμάω κιόλας μη σου πω!) οσο για την αντρική λογοτεχνία θα συμφωνήσω με την λόρυ που είπε για τον ιούλιο βερν και να προσθέσω και...
  6. Ι

Κ.Π. Καβάφης: Απόψεις για το έργο του

προσφατα στην πρόβα για την γιορτή του σχολείου ετοιμαζόμασταν να πούμε τα ποιήματα μας και μας ρώτησε η φιλόλογος ειστε ετοιμοι? και λεω εγω εντελως αυθόρμητα ''σαν έτοιμος απο καιρό σα θαρραλέος''(φαντάσου τι σκεφτόμουν πάλι!!). Εκείνη ξαφνιάστηκε(με την καλή εννοια) και συνέχισε το ποιήμα του...
  7. Ι

Χαϊκού (Haiku)

Επίσης το χαϊκού στα ιαπωνικά σημαίνει αστείος στίχος! Ως προς το περιεχόμενο και το θέμα του προσπαθεί να εκφράσει την ουσία μιας στιγμής μέσα απο μία απλή εικόνα, γιαυτό και χρησιμοποιείται ενεστώτας. να και ενα αγαπημένο μου χαϊκού του Σεφέρη: βουλιάζει ο κόσμος κρατήσου, θα σ'αφήσει μόνο...
  8. Ι

Πάμπλο Νερούδα (Pablo Neruda)

επισης πηρε νομπελ λογοτεχνιας το 1971:)))
  9. Ι

Η ακουστική των λέξεων

:μουάχαχα::μουάχαχα: ωραια το εθεσες!!!:μπράβο:
  10. Ι

Βολταίρος (Voltaire) : "Ο Αγαθούλης"

ρε μοντι μια ερωτηση μονο,ποσα βιβλια διαβαζεις ταυτοχρονα? γιατι την μια μερα μας λες για εναν ιαπωνα την αλλη για βολταιρο. με εχεις μπερδεψει!!!!:ρ
  11. Ι

Μεγάλες αλλαγές προσεχώς

μια φατσουλα που να δειχνει οτι εισαι μπερδεμενος,ενα αγγελουδι και ενα διαβολακι και μια που να νυσταζει.επισης θελω ενα omg και ενα lol παρακαλω..:))))
  12. Ι

Μεγάλες αλλαγές προσεχώς

το ιδιο ειναι... επισης θα ηθελα μια φατσουλα που ανοιγοκλεινει τα ματια(οχι απο τικ) αλλα απο χαριτωμενια... ευχαριστω:))))
  13. Ι

Μεγάλες αλλαγές προσεχώς

:γιούπι: ωραια!!!:))) θελω να ζητησω να αλλαξει και λιγο το φοντο της λεσχης πλιζζζζζζζζζ!!! δεν μπορω αλλο αυτο το μπορντο με ξενερωνει...ε φαρουλη????:φιλί:
  14. Ι

Καλώς σας βρήκα!

:μουάχαχα::μουάχαχα: αχ βρε πιουζι τι ωραια που τα λες!!:)))) καλως ηρθες και απο μενα λοιπον αλφα:γιούπι: ελπίζω να σου αρεσει εδω!))) παντως ταιριαζουμε γιατι και εγω στην ταξη κοιταζω εξω απ το παραθυρο και αγναντευω τον ουρανο την θαλασσα και το βουνο....(εχουμε και απ τα τρια βλεπεις...:ρ)
  15. Ι

Μάρω Βαμβουνάκη

βαριούνται ή ειναι αναισθητοι??:)))) (για το αντίθετο φυλο δεν λεμε?)
  16. Ι

Καλησπέρα

καλως ηρθες:))) τι ακριβως σημαινει το παρωνυμιο σου?:))))
  17. Ι

Xαιρετώ την παρέα

γεια καλως ηρθες!!:))) ελπιζω όμως να μην σου αρεσει και ο φαροφυλακας μας γιατι δεν θα τα παμε καλα:ρ (ο αρχηγος ειναι δικος μου!!!:) )
  18. Ι

Χαίρετε...

γεια καλως ηρθες:)))
  19. Ι

Με αφορμή τον "Ηλίθιο": αφηγηματικές τεχνικές στον Ντοστογιέφσκι

Ότι είναι κάπως φλύαρος και εγώ συμφωνω.Έχω διαβάσει μονο το έγκλημα απο ντοστό και μου άρεσε παρα πολυ!δεν με ενόχλησε τίποτα το απόλαυσα πραγματικά.Όσο για τον Μαρμελάντοφ που αναφέρεις λάγνε το ότι αρχίζει να μιλάει κατευθείαν για την ζωή του ίσα-ίσα προκαλεί έκπληξη και περισσότερο...
  20. Ι

Πάμπλο Νερούδα (Pablo Neruda)

ειναι πολύ ωραίο ηλιοτρόπιο αλλά να έδινες και μια μεταφραση :μήπως;: