Search results

1. Σελεφά

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Βλέπω ότι εδω (μεταχειρισμένο) είναι στα 14 ε μαζί με τα μεταφορικά σε σκληρό εξώφυλλο. Τα public το έχουν 11 και η Πολιτεία 15. Η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη, αλλά παίζει η τσέπη στη χρονική στιγμή και σε τι ποιότητα θέλεις να το πάρεις. Προσωπικά, όταν η διαφορά είναι μικρή, αγοράζω την...
  2. Σελεφά

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Το τέλος του θανάτου, μοιάζει να μην έχει τέλος...
  3. Σελεφά

Δεν το έχω διαβάσει... αλλά μπορείς να πιάσεις την αγγλική έκδοση, που είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθεις αντιμέτωπη με προβληματική μετάφραση (δεν ξέρω αν η μετάφραση είναι προβληματική ή όχι, απλά υπάρχει πάντα ο φόβος).
  4. Σελεφά

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Ε! τα άλλα δε μου άρεσαν. Νομίζω είχε 1-2 αισθηματικά και τα υπόλοιπα ήταν αστυνομικά, όπως του Jack Higgins, Jonathan Kellerman.
  5. Σελεφά

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Με τα έδωσε μια γνωστή μου, που δε τα ήθελε. :γιούπι:
  6. Σελεφά

Ξεκίνησα το βιβλίο Το Τέλος του Θανάτου του Liu Cixin. Βιβλίο 3ο της σειράς Remembrance of Earth's Past. 😅 θα ψοφήσω μάλλον...
  7. Σελεφά

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Φυσικά το βρήκα σε προσφορά μεταχειρισμένο. Είναι εφηβικό με εξωγήινα τέρατα και χωρίς έρωτες-κλάψες. :τρέλα:
  8. Σελεφά

Υπαρξιακές, αναπάντητες και παντός είδους απορίες

@λουκία ναι όμως σε λίγο που τα φυτά θα έχουν διακαιώματα και αυτό θα απαγορεύεται.
  9. Σελεφά

Προτάσεις για σειρές

Κάποιες σειρές που μου άρεσαν Σειρές που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες The Act Inventing Anna Αστυνομικές Criminal: UK, Germany, Spain και France Φαντασίας Death's Game Gyeongseong Creature Δράμα/Κωμωδία Beef
  10. Σελεφά

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Απλά κλαίω... Σαν ανάγνωσμά γενικά μέτριο; Είναι στη λίστα μου.
  11. Σελεφά

Ε πες και τι απάντησες....
  12. Σελεφά

Και ήμουν έτοιμη να αφήσω σχόλιο @Βιστέρια να σχολιάσεις για το Μόνο η νύχτα όταν το διαβάσεις... 😅
  13. Σελεφά

Ιαμβός ή Μίνωας;

Συγχαρητήρια. Σου έυχομαι να πάει καλά και καλή συγγραφή για το επόμενο.
  14. Σελεφά

@Έλλη Μ μπορείς να δοκιμάσεις πάντα séance...
  15. Σελεφά

@Νικόλας Δε Κιντ Μάλιστα... Απορία... γιατί κάποιος από τους μεταφραστές (δε λέω από τους εκδοτικούς που έχουν κλείσει) ή από τους συγγραφείς -που είναι εν ζωή- δεν κάνουν κάτι; Αν πχ είναι ξένοι μπορούν να ενημερωθούν με κάποιο email, όπως και ο εκδοτικός από τον οποίο πήραν τα δικαιώματα. Με...
  16. Σελεφά

Τι εννοείς με το ψηφιακό αντιγραφο;
  17. Σελεφά

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Παρέλαβα το βιβλίο του Sanderson Yumi and the Nightmare Painter. Το είχα παραγγείλει αρχές του μήνα. Το δώρο ήταν η υπογραφή...
  18. Σελεφά

@ΚρίτωνΓ Διακρίνω έναν αέρα μυστηρίου με το αυτό...
  19. Σελεφά

Ξεκίνησα το He who drowned the world (2ο και τελευταίο βιβλίο της σειράς The Radiant Emperor) της Shelley Parker-Chan. Βαρέθηκα... Ελπίζω να το τελειώσω. Μέχρι στιγμής δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει και 2ο βιβλίο... οκ νταξει καταλαβαίνω αλλά και να μην υπήρχει δε θα καταστρεφόταν ο υπαρξιακός μου...
  20. Σελεφά

Βιβλιονέα

Ε παντα η ιδια ιστορία. Αυτό με την απόσυρση δεν μπορώ να το καταλάβω. Όποιος θίγεται με κάτι μπορεί είτε να μη διαβάσει το βιβλίο και να μη δει/δείξει την εκάστοτε σειρά/ταινία. Έχει την επιλογή... γιατί να τη στερήσει από άλλους;