Search results

1. Β

Συνανάγνωση: "Ο μύθος του Σισύφου" - Αλμπέρ Καμύ

Νομίζω σε δύο βδομάδες το έχουμε άνετα. Εγώ λέω να πούμε 80σελ/βδομάδα και βλέπουμε... Το διάβασα πριν δυο μήνες και αυτά που λες με εκφράζουν απόλυτα. Ένα βιβλίο που διαβάζεται σχετικά εύκολα, αλλά μου έχει μείνει. Ακόμα το σκέφτομαι και κάνω συνειρμούς βασισμένους σε αυτό. Είναι από αυτά που...
  2. Β

Συνανάγνωση: "Ο μύθος του Σισύφου" - Αλμπέρ Καμύ

Νομίζω πως είμαι μέσα... Έχω ήδη δύο ανοιχτά, αλλά νομίζω πως το συγκεκριμένο θα είναι πολύ ενδιαφέρον σε συνανάγνωση! Οπότε, count me in!
  3. Β

Διάβασε το αγαπημένο μου βιβλίο, μέρος Ε'

Τι ωραία! Κι εγώ χαίρομαι που γίναμε ζευγάρι! :P Λοιπόν, τα αιχμηρά αντικείμενα τα διάβασα πριν λίγους μήνες και μου άρεσαν πάρα πολύ... Αν θες να μου προτείνεις άλλο στη θέση του, θα το δεχτώ ευχαρίστως! Τα δύο άλλα ομολογώ πως δεν τα έχω υπόψιν, αλλά μου αρέσει πολύ όταν μου δίνεται αφορμή να...
  4. Β

Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

Συνήθως προσέχω τι προτείνω και σε ποιον... Σπάνια συναντάω βιβλία που τα προτείνω σε όλους, ανεξαιρέτως. Ένα τέτοιο λοιπόν είναι "Η λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων", του Jean Michel Guenassia. Θεωρώ πως αν αγαπάει κάποιος τα βιβλία, αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσει και θα το λατρέψει. Δεν...
  5. Β

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Διαβάζω τη "Λέσχη των Αθεράπευτα Αισιόδοξων" και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Εύκολη και όμορφη γραφή, ωραίες εικόνες, λίγη ιστορία, πολλές προσωπικότητες...
  6. Β

Με πέντε γράμματα

Θωρώ έναν μονόκερο... Ξανά αλκοολική... ; (γεια σας και πάλι.... :μαναι: )
  7. Β

J.Nesbo - Νυχτερίδα

Καλημέρα!!! Βάγγυ, στα public (τουλάχιστον εγώ από κει το πήρα), υπάρχει σετ η Νυχτερίδα με τον Κοκκινολαίμη στα 19,90€... Αν σου αρέσει η αστυνομική λογοτεχνία πάντως, πιστεύω θα σου αρέσει και ο Νέσμπο, δεν έχω ακούσει κακά λόγια από κανέναν... Εγώ τώρα διαβάζω τη Νυχτερίδα, διαβάζεται εύκολα...
  8. Β

Ρέι Μπράντμπερι (Ray Bradbury): "Τα χρονικά του Άρη" (The Martian Chronicles)

Ωραία παρουσίαση! Το είχα ξεκινήσει κάποια στιγμή, το άφησα λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά θέλω να το ξαναπιάσω σύντομα. Τώρα διαβάζω το "the Illustrated Man" του Bradbury, κι αυτό με μικρές ιστορίες. Μ' αρέσει γιατί οι ιστορίες του έχουν και κάποιο βαθύτερο νόημα, πιάνει θέματα όπως ο ρατσισμός και...
  9. Β

Εκδόσεις που δεν διαβάσαν το βιβλίο

γελάω τόσο πολύ με το "up piedra"!!! :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα:
  10. Β

Με πέντε γράμματα

Κάνουμε λοιπόν, κάτι τρομακτικά χυδαίο;
  11. Β

Ποιο βιβλίο δεν θα θέλατε να βλέπουν ότι διαβάζετε;

Δεν έχω θέμα με αμφιλεγόμενα βιβλία, μέχρι και το "Ο Αγών μου" θα το διάβαζα δημόσια, γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει ντροπή στο να διαβάζεις για να μάθεις απ' όλες τις πλευρές τα λεγόμενα, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με αυτά. Αυτό που θα ντρεπόμουν να με δουν να διαβάζω δημόσια είναι ένα βιβλίο που...
  12. Β

Με πέντε γράμματα

Αναζητείται Βοσκότοπος Για Δράκους Ευκατάστατους. (πρώτη ανάρτηση μετά από πολύ καιρό... Γεια σας!)
  13. Β

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς όρισες, Σάρα! Καλή χρονιά και καλές αναρτήσεις!
  14. Β

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Οδεύω προς το Μαύρο Πύργο, κάνοντας δυο-τρεις στάσεις στη Νέα Υόρκη!
  15. Β

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Παρήγγειλα χτες τα "βιβλία του Bachman", (Bachman = ψευδώνυμο του Stephen King), παλιά έκδοση, για να έχει και την "Οργή" μέσα!
  16. Β

Χαιρετώ την ομήγυρη

Γεια σου, Μπέιζιλ Γκραντ! :γεια:
  17. Β

Τηλεόραση ή Βιβλίο;

Φεγγαράδα, σου έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, το έλαβες; Πάντως, το τάμπλετ νομίζω είναι πιο δύσκολο από το εκτυπωμένο βιβλίο. Μόνο στον υπολογιστή, γιατί εκεί μπορείς να μεγεθύνεις χωρίς να κουράζεσαι, αλλά και πάλι, δεν νομίζω πως αυτά τα βιβλία κυκλοφορούν σε ηλεκτρονική μορφή... Ο Κόρτο...
  18. Β

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Διαβάζω τον δεύτερο τόμο του Μαύρου Πύργου, του Στήβεν Κινγκ, Το σύνδρομο Πορτνόυ, του Φίλιπ Ροθ και ακούω κατά τη διάρκεια της ημέρας τους τρεις σωματοφύλακες, του Δουμά.