Search results

1. Καλικάντζαρος

Ράδιο Φάρος

Η προσευχή μου δεν εισακούστηκε Έβαλα το γιό μου σ'ένα τραίνο που συγκρούστηκε Γίνομαι αυτό που η κοινωνία εκπέμπει Καταριέμαι αυτούς, δεν καταριέμαι τα Τέμπη
  2. Καλικάντζαρος

Από πού το αβατάριό σου;

The ΚΟΠΑΝΟΙ Tαινια του 1986 Φρόσω «Χοντρή» Χέλι ,που όλο γλιστραααάς!
  3. Καλικάντζαρος

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Λόρενς Μπλοκ: O διαρρήκτης που ζωγράφιζε σα τον Μοντριάν
  4. Καλικάντζαρος

Από πού το αβατάριό σου;

Ελα πες την αληθεια.. ησουν καψουρα με το Φραν! Θα ξαναβαλω τον Ευλογητο καποια στιγμη.
  5. Καλικάντζαρος

Από πού το αβατάριό σου;

ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ Πρώην παίκτρια του ''The wall'' Πολέμησε με τον έρωτα και τα σύνορα. Αγάπησε το Φραν απο τη κχωριό. Ο Φραν όχι.. «Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ‘θα σε κάνω βασίλισσα’ αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια...
  6. Καλικάντζαρος

Μελοποιημένη ποίηση

Σου πήρα κινητό να μιλάμε όλη μέρα Σου πήρα και του βλάχου τη σκαλιστή φλογέρα Σου `φτιαξα ραχάτ λουκούμ ολάκερο ταψί Σου πήρα τη φανέλα του Ανθιμου Καψή Σ’ αγόραζα κιλότες και τα κομπινεζόνια Το πλαστικό το χρήμα για όλα σου τα ψώνια Ένα γλυκό τιγράκι από το μαχαραγιά Μα έγινε γατάκι γιατί...
  7. Καλικάντζαρος

Βιβλία που σας τραυμάτισαν

Τεταρτη δημοτικου μου ειχε πεταξει η μανα μου το βιβλιο της γεωγραφιας στο κεφαλι. Ακομα πιστευω πως η Παργα ειναι στη Τσεχια.
  8. Καλικάντζαρος

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Τα γυρναω τη τριτη μερα
  9. Καλικάντζαρος

Δε μου αρεσουν οι ετικετες που ειναι εσωτερικα στα βρακια.
  10. Καλικάντζαρος

Μοιραζεσαι πατατες τηγανιτες?
  11. Καλικάντζαρος

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Τίποτααα)

Ακουω ακουω!! Και χαμογελαω,αφου το εβαλες σε νημα που εχει τη λεξη αγαπημενα!!
  12. Καλικάντζαρος

Καλησπερα και καλη βραδια! Ειχα ξεχασει ποσο μου αρεσουν τα σπορια και οχι αυτοι που τα φτυνουν κατω. Γραφω αυτο το μηνυμα με ενα χερι..αλλα με τοση μαεστρια που θα ζηλευε και ο Ζαγοραιος.
  13. Καλικάντζαρος

Εκδόσεις που δεν διαβάσαν το βιβλίο

θενκκιουβεριματσ ελαφι! Ειμαι μεγαλος ανεμιστηρας του!
  14. Καλικάντζαρος

Εκδόσεις που δεν διαβάσαν το βιβλίο

Εκλεισε το site που ανεβασα τις φωτογραφιες.. Εχω πισωπανω αρχειο ομως στουσπιτ!
  15. Καλικάντζαρος

Βγαζετε νταλκαδες παντως... Εμενα παλι μ αρεσει να στουμπωνω ενα ποτηρι με κεικ και να ριχνω μεσα οσο γαλα χρειαζεται,ετσι ωστε να παπαρωσει και να το φαω με κουταλι μεσα απ το ποτηρι.
  16. Καλικάντζαρος

Αναζήτηση: ''Εν ψυχρώ'' από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Περιεργο που δε μπορεις να τη βρεις..! Στη Πρωτοπορεια εριξες καμια ματια,μερικες φορες δειχνει ηλεκτρονικα απο το site τους, οτι εχει εξαντληθει αλλα στο καταστημα υπαρχει!
  17. Καλικάντζαρος

Καλημέρα!

Καλω ηρθες Mike!
  18. Καλικάντζαρος

Μου αρεσει το καρπουζι με φετα.