Search results

1. Λούση

Αγκάθα Κρίστι (Agatha Christie): Έργο και Βιογραφία

Σκέφτομαι να ξεκινήσω να διαβάσω Αγκαθα, εχει σημασια η σειρα με την οποια θα διαβάσω τα βιβλια; Ποια προτείνετε για αρχη;
  2. Λούση

Ξεκινώ να διαβάζω

Μετα απο ενα χρονο και κατι, πως παει η ανάγνωση; Αν θες κατι χαλαρο και ευκολοδιαβαστο, χωρις να χρειάζεται την προσοχή σου, θα προτεινα βιβλια της Ελενη Δαφνιδη, προσωπικα μαρεσει πολυ. Επισης προτεινω σε αστυνομικά, τον αγαπημένο Πολύχρονη Κουτσακη.
  3. Λούση

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αν και το είχα αρκετό καιρό στην βιβλιοθήκη μου, διαβάζω για πρώτη φορά "ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλι"
  4. Λούση

Ξεκίνησα Ρωμαίο και Ιουλιέτα, από Ουίλιαμ Σαίξπηρ :χμ:
  5. Λούση

Βιβλία για το 2018!

Καλή χρονιά! Θα γράψω και γω μερικά από τα βιβλία που έχω σκοπό να διαβάσω μέσα στο 2018.. σίγουρα δεν θα διαβαστούν όλα ή θα βρεθούν άλλα που θα ξεκινήσω πρώτα οπότε θα μείνουν στο ράφι για λίγο καιρό ακόμη. :)))) Σίντερ - Marissa Meyer Τα κορίτσια - Emma Cline Mικρή ερωτική ιστορία - Ζιλ...
  6. Λούση

Η τελειότητα είναι μούφα - Sarah's Scribbles, δεν θα λεγα πως είναι τόσο ενδιαφέρον, διάβασα και το πρώτο που έγραψε νομίζω ήταν καλύτερο. Στα μισά scripts για την περίοδο θα ναι. Γυναίκα είσαι θα χεις περίοδο οκ δεν χρειάζεται να το πεις με 82292934 παρόμοιους τρόπους, είναι κουραστικό.
  7. Λούση

Είχα ξεκινήσει "τα κορίτσια" της Εμα Κλαϊν, έχω φτάσει μέχρι το 3ο κεφ και ακόμα με μπερδεύει όπως τα γράφει, διαβάζω και δεν καταλαβαίνω τι λέει. Μετά αναρωτιέμαι τι διάβασα. Κρίμα είναι να μείνει αδιάβαστο, πώς να το διαβάσω, γιατί δεν το καταλαβαίνω; :μόκο:
  8. Λούση

Γιατί τα χαλάσαμε, του Ντάνιελ Χάντλερ. Δεν θα το πρότεινα. Μόνο η εικονογράφηση μαρέσει ως τώρα. Βαρετό βιβλίο, μεγάλες προτάσεις που μέχρι να φτάσεις στη μέση έχεις ξεχάσει για τι πράγμα θα σου μιλήσει. Και μέχρι τώρα πραγματικά δεν έχω καταλάβει τους λόγους που χώρισαν. ή εγώ φταίω που δεν...
  9. Λούση

Το μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείο της Nina George, κοντεύω να το τελείωσω. Μπορώ να πω ότι είναι υπέροχο, συνήθως μου παίρνει μήνα μέχρι να τελειώσω βιβλίο αλλά το συγκεκριμένο μάρεσε τόσο που μέσα σε μια βδομάδα σχεδόν έχω φτάσει στο τέλος.
  10. Λούση

Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

Ξέρω περί τίνος πρόκειται, διάβασα την πλοκή προτού ρωτήσω. Απλά έκανα δυο ερωτήσεις, μια για μου πείτε την άποψη σας αν το έχετε διαβάσει και άλλη μια για να μου προτείνετε κάποια βιβλία.
  11. Λούση

Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

Ναι! Το έβαλα ήδη στην λίστα με τα βιβλία που θέλω να διαβάσω, το συντομότερο θα το κάνω δικό μου, ευχαριστώ για την πρόταση. :γιούπι:
  12. Λούση

Μόλις το ξεκίνησα εγώ, και έχω καταμπερδευτεί με τον τρόπο που τα γράφει, δεν έχω καταλάβει τίποτα. Μπερδεμένα μου φαίνονται. Ολο το βιβλίο είναι έτσι; εσένα σε μπέρδεψε καθόλου; Μαλλον μονο εγω θα χω το θεματακι.
  13. Λούση

Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο, Χάρτινη Μνήμη της Έμα Χιλι; Θα το προτείνατε; Επίσης από βιβλία, σχετικά με την απώλεια προσώπων, έχετε τίποτα; :μαναι:
  14. Λούση

Πες το με ένα gif

Τι βιαζόμασταν να μεγαλώσουμε, ωραία ήμασταν στο θρανιάκι μας. :ουχ: