Search results

1. Ι

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

παρα πολυ ωραιο βιβλιο ξεκινας.μετα μπορεις να δεις και την ταινια
  2. Ι

χθες τελειωσα το 'ο χαρι ποτερ και το καταραμενο παιδι' που κυκλοφορησε στην ελλαδα πριν ενα μηνα,μου εβγαλε κι αυτο τη ζεστασια και την μαγεια που ενιωθα σε καθε βιβλιο του χαρι ποτερ απο το πρωτο που διαβασα και ημουν 12 χρονων μεχρι το τελευταιο που ειμαι 26.αν και το τελευταιο δεν ειναι...
  3. Ι

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

την αλλη φορα...Αριστερα!-Μπογιοπουλος
  4. Ι

Πρωτη φορα Αριστερα! πολιτικο-κοινωνιοψυχολογικο-δημοσιογραφικο αρκουντως διαφωτιστικο για τα πεπραγμενα της πρωτης φορας αριστερα
  5. Ι

Ναι κι εγω το ιδιο!το εχω δανειστει δυο φορες απο τη βιβλιοθηκη και δεν καταφερα να το διαβασω!
  6. Ι

τα τελευταια που διαβασα ηταν το πειραμα της λατινικης αμερικης και το βιβλιου του κουφοντινα για τη 17ν τωρα σκεφτομαι να πιασω καποιο απο τον Κωνσταντινο Τσουκαλα!προσπαθησα παραλληλα να διαβασω το λυκο της στεπας αλλα το σταματησα
  7. Ι

Μίλαν Κούντερα (Milan Kundera) :"Η Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι"

το δανειστηκα πριν λιγο απο τη βιβλιοθηκη και θα το ξεκινησωω!!!
  8. Ι

Νίκος Νικολαΐδης: “Ο Oργισμένος Βαλκάνιος”

θα το αγορασω κι εγω μιας και μου το ξαναθυμησατε!!
  9. Ι

Πάτρικ Ζίσκιντ (Patrick Suskind) : "Το άρωμα"

μου το εχει δωσει η κοπελα να μου ανα το διαβασω πριν λιγο καιρο το ξεκινησα και το αφησα δεν ειναι οτι μου δεν μου αρεσε απλως δεν ημουν σε φαση να διαβασω κατι τετοιο..
  10. Ι

εχθες τελειωσα το ''Για ποιον χτυπα η καμπανα'' και σημερα ξεκινησα τη ''Νανα'' του Εμιλ Ζολα και ειμαι ηδη στη μεση!!καταπληκτικο ειναι μεχρι τωρα!!
  11. Ι

Τα Αριστουργήματα της Γαλλικής Λογοτεχνίας από το "Βήμα"

Παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω αυτα τα βιβλια σε καποιο βιβλιοπωλειο(εννοω εκδοσεως της εφημεριδας)?
  12. Ι

Δεσμεύσεις κι Υποσχέσεις για το 2015

-Να νοικιασω σπιτι με την κοπελα μου -Να παρω (επιτελους)πτυχιο -Να συνεχισω να ειμαι ερωτευμενος
  13. Ι

Ποια ήταν τα πρώτα σας βιβλία;

αυτα που ειναι συνυφασμενα με την παιδικη και σχολικη ηλικια μου ειναι αναμφιβολα ολα τα βιβλια του Χαρι Ποτερ!ειναι τα πρωτα βιβλια που θυμαμαι με εκαναν να κολλησω μαζι τους και να τα διαβαζω φανατικα!!!
  14. Ι

δεν αγορασα αλλα δανειστηκα απο τη βιβλιοθηκη που ξανανοιξε εδω κ λιγο καιρο στον τοπο μου τη Νανά του Εμιλ Ζολα
  15. Ι

κ εμενα μου αρεσει πολυ ειναι το πρωτο βιβλιο απο χεμινγουαιη που διαβαζω!
  16. Ι

ξεκινησα εχθες το ''Για ποιόν χτυπά η καμπάνα''