Search results

1. Νιικος

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Πολύ συγκινητική η χθεσινή βραδιά με την εμφάνιση της εθνικής στο γουμπλει από τον λόγο του Μπακασέτα στα αποδυτήρια,το λεπτό σιγής,την υπερπροσπάθεια των παιχτών,το 2 γκολ που θύμισε λίγο "έτσι θέλαν στο 92" και σαν επιστέγασμα το άφταστο συγχαρητήρια σε όλους ..!!
  2. Νιικος

Τελικά η σάτιρα έχει όρια;

Είναι ένα ενδεχόμενο αν μετά από τόσα χρόνια κατάφερες να πρωτοτυπήσεις και να μη γράψεις προφανή και κοινότυπα πράγματα διανθισμένα με δηκτικά σχόλια που φανερώνουν άνθρωπο με απωθημένα αλλά αμφιβάλω
  3. Νιικος

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Δε μου αρέσει η δερματοστιξία,μου μοιάζει βάρβαρη και ακαλαίσθητη πρακτική κάποτε το κάνανε αυτό στα ζώα και τους δούλους,πως κατάφερε να γίνει δημοφιλής πρακτική ?!
  4. Νιικος

Τελικά η σάτιρα έχει όρια;

Σταμάτησα την ανάγνωση του πρώτου μνμ στο Πανούσης ... ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τον παίρνουν στα σοβαρά ?! ουδέν σχόλιο Επί του θέματος δεν είναι εύκολο να δοθεί απάντηση,τα επιχειρήματα γνωστά ένας αντίλογος θα ήταν γιατί να μην έχει όρια ? κάποτε λέγαμε ότι μόνο το Σύμπαν και η ανοησία δεν...
  5. Νιικος

Είναι η Αθήνα μια πολύ άσχημη πόλη;

Δεν είναι θέμα ζήλου ή επαγγελματισμού ή ευσυνειδησίας,έχει να κάνει καθαρά με τις πρακτικές που ακολουθούνται. Η αστυνομία λόγου χάρη αυτό που θα κάνει είναι να μεταφέρει τον παραβάτη σε ένα κ.κ.,θα τον κρατήσουν λίγες ώρες,πιθανώς να του παρέχουν κατάλυμα και 3 γεύματα,θα δεχθούν ότι στοιχεία...
  6. Νιικος

Είναι η Αθήνα μια πολύ άσχημη πόλη;

Πήγαμε στην Αθήνα και ήταν χάλια,ο Παρθενώνας όμως μαγεύει. Στιβ Τζομπς Δε νομίζω ότι έχω διαβάσει ακριβέστερη περιγραφή για την πρωτεύουσα.
  7. Νιικος

Ράδιο Φάρος

όμορφη μελωδία και υπέροχο βίντεο
  8. Νιικος

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Ο Γιώργος Λιάνης με ξεναγεί στις φυλακές της Ελλάδας στην δεκαετία του 80 με τη βοήθεια των εκδς Κάκτος κρατώντας το λεξικό Η Ελλάδα στη δεκαετία του 80 εκδς Επίκεντρο ανά χείρας
  9. Νιικος

Ράδιο Φάρος

Η Πόλις Εάλω
  10. Νιικος

Ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων : υπέρ ή κατά ?

Είδα θυμήθηκα το νήμα από το απόγευμα αναρωτιέμαι πως κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σημείο την κατάσταση στα σχολεία εν τω μεταξύ μου θύμισε αυτόν τον @ΚρίτωνΓ που γράφει εδώ
  11. Νιικος

Επί του θέματος την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων την βλέπω σαν πρόοδο της κοινωνίας με το σκεπτικό ότι παρέχει στα μέλη της ένα επιπλέον δικαίωμα επιλογής κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που ενοχλεί όσους εναντιώνονται. Δε βλέπω πως θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα λειτουργίας των δημόσιων...
  12. Νιικος

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου άρεσε που πριν λίγες μέρες,την ημέρα των ερωτευμένων έβλεπες όλες τις μικρούλες να περπατάνε στους δρόμους με λουλούδια στο χέρι ήταν πολύ όμορφη εικόνα
  13. Νιικος

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Φαροφύλακα άνοιξα ένα θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη αυτές τις μέρες στην ενότητα Επικαιρότητα που είναι το μεμπτό ?
  14. Νιικος

Ξανάρθε στο προσκήνιο το θέμα της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και στην χώρα μας οπότε σκέφτηκα να κάνω μια σφυγμομέτρηση στη λέσχη μας και να ακουστούν απόψεις επί του θέματος. Εξετάζοντας το θέμα και ψάχνοντας να βρω αρχικά τα αρνητικά της υπόθεσης δε κατάφερα να βρω ούτε ένα ουσιαστικό...
  15. Νιικος

Προτάσεις για ταινίες

Πόσο μπροστά ο άνθρωπος .. https://www.mixanitouxronou.gr/to-protofanes-kinimatografiko-pirama-o-skinothetis-pou-girise-tenia-en-agnia-tou-protagonisti-ton-kategrafan-na-kani-erota-ke-ton-anekrinan-ithopii-pou-pisteve-oti-itan-astinomiki-tha-ginotan/
  16. Νιικος

Εμείς απέναντι στον Φασισμό και τον Ρατσισμό

Ακόμα μια ρατσιστική επίθεση με το ίδιο απεχθές σύνθημα το βρίσκω αποκαρδιωτικό να βλέπω τέτοιες συμπεριφορές https://www.rthess.gr/politiki/p-marinakis-gia-ton-vandalismo-tou-i-n-ag-achilleiou-sti-larisa-o-tyflos-fanatismos-kai-oi-ekfrastes-tou-den-echoun-thesi-se-mia-dimokratiki-koinonia/ ας...
  17. Νιικος

Η δυναμική της πρώτης φράσης

Δεν του πήρε πολύ ώρα για να με θάψει. Κόκκινο σκυλί κόκκινο σκυλί Λειν Πάτρικ εκδς Καστανιώτη Πολύ πρωτότυπη εισαγωγή .. Το βιβλίο είναι εξαιρετικά καλογραμμένο όμως υπερβολικά μακάβριο,για τα γούστα μου τουλάχιστον στην αρχή μιλάει για μια μαμά που δε τα πάει καλά με τις 2 κόρες της καθόλου...