Search results

1. Π

Διαβάζω το αγαπημένο σου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

Εχω διαβασει του Μουρακαμι που δεν μου αρεσε κιολας. Τα αλλα οχι.
  2. Π

Διαβάζω το αγαπημένο σου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

@Πεταλούδα μπορεις να θελεις να αλλαξεις και τις 3 επιλογες σου διοτι τα εχω διαβασει ολα. Ελπιζω να μην απαγοητευτεις απο τις δικες μου επιλογες.
  3. Π

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

Και εγώ μέσα. 1. Στην άλλη πλευρά του ονείρου - Ούρσουλα Λεγκέν 2. Ο αποτυχημένος - Τόμας Μπέρνχαρτ 3. Ένας διαφορετικός τυμπανιστής - William Melvin Kelley
  4. Π

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Ο καθενας με τα μεσα προπαγανδας που διαθετει. Σα να μπερδεύτηκες. Ο Συριζα πηγε να ελεγξει με τακτικες ολοκληρωτικων καθεστωτων τα ΜΜΕ, οχι να βαλει ταξη. Κατι περιεργες μελετες απο ανυπαρκτα πανεπιστημια παρουσιαζε και εν τελει την εφαγε απο το Συμβουλιο της Δημοκρατιας.
  5. Π

Προτάσεις για σειρές

To Cobra Kai ειναι πολυ καλη σειρα. Αλλο νομιζεις πως θα δει και αλλιως εξελίσσεται.
  6. Π

Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Η καταντια του συνδικαλιστικου κινηματος. Εν μεσω πανδημιας οι σκοροφαγωμενοι συνδικαλιστες μαζί με τον Συριζα ετοιμαζονται για συλλαλητηρια, δηλαδη στριμωξιδι, για επιταξη του ιδιωτικου τομεα χωρις αποζημειωσεις. Αντιφασεις μαζεμενες που δηλωνουν αγνοια, ανοησία, δολο ή κατι αλλο; Καταρχας μεσα...
  7. Π

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα)

@Ιπποπόταμος Πως σου φανηκαν οι επιλογες μου; Εχεις διαβασει καποιο απο αυτα; Οι δικες σου επιλογες πολυ καλες αλλα το βιβλιο του Καραγατση το εχω διαβασει.
  8. Π

Χέρμαν Ούνγκαρ (Hermann Ungar): "Οι ακρωτηριασμένοι"

Πολυ βαρετο βιβλιο. Σαν κακη απομιμηση του Καφκα. Κατα ενα περιεργο λογο ολο στις διαστροφες το γυρναει ο συγγραφεας.
  9. Π

Σχετικά με τον πολιτικοποιημένο Αρκά

Μαλλον απουσιαζες τα 4,5 χρονια διακυβερνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Τοτε που σταματησαν ολες οι σατιρικες εκπομπες για να μην θιγουν την εθνοσωτηριο. Τοτε που πηγαν να φιμωθουν τα καναλια με μια μελετη ενος πανεπιστημιου της Ιταλιας που δεν υπηρχε. Τοτε που η ΕΡΤ εκανε αφιερωματα στους νεκρους της ΕΡΤ και...
  10. Π

Τι γνώμη έχετε για το Confiteor του Ζάουμε Καμπρέ (Jaume Cabre);

Αριστουργημα και προσφερεται για πολλαπλες αναγνωσεις. Απαιτητικο βεβαια αλλα σε αποζημειωνει με τον καλυτερο τροπο.
  11. Π

Επόμενη συνανάγνωση τώρα που γυρίζει;

Δεν γινουν δυο παραλληλες συναναγνωσεις τελικα; Μονο το βιβλιο του Περεκ θα διαβασουμε;
  12. Π

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Τίποτααα)

μεσα κι εγω φυσικα με τις παρακατω επιλογες: 1. Ο κομπος των εχιδνων - Φρανσουα Μωριακ 2. Σιμπλικιος Σιμπλικισιμος - H.J.C von Grimmelhausen 3. Δαιμονικο πορτρετο - Γκραχαμ Μαστερτον
  13. Π

Ερώτηση περί των μεταφράσεων του Λάβκραφτ

Αν βιαζεσαι τοσο παρε του Αιολου. Αν παλι θες να περιμενεις λιγο, εικαζω πως οι εκδοσεις οξυ θα βγαλουν μια πολυ καλη σειρα των εργων του Λαβκραφτ. Εσυ αποφασιζεις!
  14. Π

Επισης εχω διαβασει τον Δρακουλα, του Αιρετικους, την Νικη και το Γιοι και Εραστες. Τι επρεπε να αλλαξει ολο το παιχνιδι για μενα; Δεν το νομιζω. Πηρα μερος μηπως και βγει καποιο απο τα βιβλια που δεν εχω διαβασει. Δεν βγηκε τελος. Ασε που δεν νομιζω οσοι ψηφισαν να συμμετασχουν κιολας.
  15. Π

Ερώτηση περί των μεταφράσεων του Λάβκραφτ

Φιλε οι μεταφρασεις του Κακτου ειναι πραγματικα κακιστες και αλλοιωνουν ακομα και το νοημα ορισμενων διηγηματων του Λαβκραφτ. θα σου προτεινα τη σειρα με τα Απαντα απο εκδοσεις ΟΞΥ / Brainfood που τις βρηκα εξαιρετικες. Οσο για τον Μπαλανο, καλος ηταν αλλα οι μεταφρασεις του ειναι λιγο...
  16. Π

Εγω το εχω διαβασει το βιβλιο οποτε I'm out. @Νικόλας Δε Κιντ τι τις ηθελες τις δημοκρατικες διαδικασιες; Επρεπε να το παρεις πανω σου:ναι:
  17. Π

Ποτε θα ξεκινησει η ψηφοφορια;