Search results

1. Λ

Παπαλουκά Φανή: "Ιστορίες σαν Παραμύθια"

Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο. Ήταν παλιά έκδοση βιβλίου. Εγώ το θυμάμαι ως "η πλουμπω και η μαλαμω" γιατί αυτό το παραμύθι ξεχωρισα
  2. Λ

Μάλλον θα χρειαστούμε δωρεές για αναβάθμιση

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ενημερωσω τον Φαροφυλακα και εσας, πως για την ωρα για την αναβαθμιση της λεσχης μαζευτηκαν στην τραπεζα 72 ευρω και στην pay pal 26 ευρω. Δηλ συνολο 98 €. Η συνεισφορα ολων ειναι σημαντικη που καταφερε να συγκεντρωθει αυτο το ποσο, και παραμενει ανοιχτη για οποιον...
  3. Λ

Δημιουργία λογαριασμού και αγορά μέσω ebay

πολυ ωραια Ειφελ :) Κατατοπιζεις οσους δεν γνωριζουν καλα το θεμα :)
  4. Λ

Γιατί δεν βλέπω τηλεόραση

δεν βλεπω τηλεοραση γιατι.. ειναι χαλασμενη :))) εδω και καμποσα χρονια. Μικρη ομως, ολη μερα και ολη νυχτα μπροστα στην οθονη της την περασα. Τηλεοραση εβλεπα φανατικα ως και αρχες του 2000, που τα ιδιωτικα καναλια ειχαν βγαλει μερικες πολυ καλες σειρες και θυμομουν την καθε μερα με την σειρα...
  5. Λ

Υπάρχει πραγματική φιλία;

πιστευω πως υπαρχει αληθινη φιλια, απλα ειναι δυσκολο να βρεις τα ατομα που μπορουν να την προσφερουν. Ευτυχως εχω τετοιους φιλους :)
  6. Λ

Βαθιά υπόκλιση!

καλως ορισες Μεντα :)
  7. Λ

παρωνύμια και αβατάρια! :-)

Μ'αρεσουν οι πολεμιστριες, και οσες γυναικες ειναι δυναμικες και τολμουν στην ζωη. Αυτες ειναι το προτυπο μου και τετοια θελω να ειμαι. "του φωτος" συμβολιζει (για μενα) την αισιοδοξια. Το παρωνυμιο μου ειναι απο ενα παλιο manga ενος αγοροκοριτσου, και επισης μου αρεσε και το ακουσμα του...
  8. Λ

Μπόμπιρες μολογάν και λένε...

Στην μπροστινη θεση του αστικου, αγορακι 4-5 ετων με την μαμα του, φορτωμενοι με δωρα πανε επισκεψη σε νεογεννητο κοριτσακι. Μετα απο μια συζητηση μεταξυ τους που ξεκινησε ο μικρος (και δυστυχως δεν πολυθυμαμαι καλα), εφτασαν στο σημειο στο πως κατεληξαν να διαλεξουν τα συγκεκριμενα δωρα και...
  9. Λ

Not dead which eternal lie

καλως ορισες στην λεσχη :) Καλη διαμονη και πολλες αναρτησεις ευχομαι!
  10. Λ

Που θα πάτε διακοπές?

Στο χωραφι που εχω καστανιες/φουντουκιες που τις φροντιζω Ειναι ημιορεινο, με εξαιρετικη θεα, καμποσες μεγαλες βελανιδιες για ισκιο, εχει τρεχουμενο νερο, αγρια φυση και.. τι αλλο να ζητησω; Λειπει μονο μια φουσκωτη πισινα για να ριχνω καμια βουτια :)) Ισως παω και καμια μερα σε καμια κοντινη...
  11. Λ

Γεια χαρα απο Αγρινιο !!

καλως ορισες στην λεσχη του βιβλιου :)
  12. Λ

Ζώδια , διάβασμα, τέχνη και διανόηση

Δεν με διακρινει η ταξη γυρω μου, οπως υποτιθεται οτι χαρακτηριζει τους παρθενους, και ειδικα σε γραφειο και ντουλαπα επικρατει χαος, ομως σε αυτα που θελω.. επιδιωκω την τελειοτητα. Για τους παρθενους εχει τιποτα;
  13. Λ

Οποιος ψαχνει βρισκει :)

καλως ηρθες και αργησες :)
  14. Λ

Χαίρετε!

καλως ορισες :) Ωραιο παρωνυμιο..
  15. Λ

Γεια!!

καλως τον!
  16. Λ

Επιθετικά σκυλιά ή αδιάφοροι ιδιοκτήτες;;;

Σκεφτεται η μανα μου να παρει ενα μικροσωμο σκυλακι, για να δινει σημα σε περιπτωση που καποιος προσπαθησει για διαρρηξη. Το θελει μικρο γιατι πιστευει οτι θα ειναι και ακινδυνο. Και μεχρι τωρα ημουν και εγω θετικη. Μετα απο οσα ακουσα απο εκπαιδευτες σκυλων με βαση το προσφατο γεγονος λεω : ασε...
  17. Λ

Συνανάγνωση "Blankets" του Craig Thompson

Μου αρεσαν οι κουβερτες. Η πλοκη κυλα τοσο γρηγορα και γινεσαι ενα με την αφηγηση του βιβλιου. Συμπασχεις με τον Κρεγκ και τα οσα τραβηξε στην παιδικη του ηλικια Και καλα οι νταηδες, αντε και οι γονεις.. απο την δασκαλα ομως περιμενα κατι καλυτερο. Το ιδιο και απο την εκκλησιαστικη κατασκηνωση...
  18. Λ

Σας χαιρετώ!

καλως μας ηρθες :)
  19. Λ

Γεια σας!

καλως μας ηρθες :)