Search results

1. Τουραντό

Η θεία (σύγκρυο) Ελλη προτείνει

Τι μου θύμισες τώρα..:μαναι: Ναι παλιό το κολπάκι :ρ Εμείς βάζαμε τεκίλα.. Επίσης κάτι παρόμοιο είναι και το ενέσιμο καρπούζι!! Με χοντρή ένεση βάζεις βότκα η τεκίλα, το αφήνεις κάνα 24ωρο στο ψυγείο και την επόμενη έχεις μεθυσμένο καρπούζι..και φίλους!! Προσοχή όμως, λόγω των φυσικών ζακχάρων...
  2. Τουραντό

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

@Σελεφά Μετά από όλα τα διθυραμβικά σχόλια που είχα ακούσει και δει για το συγκεκριμένο, ίσως είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά έβαλα ένα 3/5. Το κλίμα μου θύμισε το To kill a mocking bird αλλά σε καμία περίπτωση ούτε η συγγραφή, η ροή ή οι χαρακτήρες ήταν, κατά την άποψη μου, ανάλογοι. Δεν τρελάθηκα..
  3. Τουραντό

Τελείωσα το Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες της Delia Owens και Το νόημα του τάνγκο της Christine Denniston και τώρα διαβάζω: Ο αναρχικός των δύο κόσμων της Ursula K. Le Guin
  4. Τουραντό

Γειά σας!! Ξεκίνησα το ΔΡΑΚΩΝ του Χρήστου Κασκαβέλη. Πολύ καλή η αρχή!:διάβασμα7:
  5. Τουραντό

Γεια σας φιλοι μου βιβλιοφαγοι!!!

Γειά σου Τρύφωνα!! :γεια:
  6. Τουραντό

Ταινίες εμπνευσμένες από βιβλία

@ΚρίτωνΓ Α τέλεια, το διάβασα πριν λίγο καιρό!!:ευχαριστώ:
  7. Τουραντό

Καλημέρα!

Γειααααά!!:γεια:
  8. Τουραντό

Εδώ και 20 μέρες περίπου έχω πάθει το λεγόμενο reader's block! :ρ Το παλεύω λίγο βέβαια αλλά φταίει που δουλεύω και πολλές ώρες και το μυαλό μου έχει γίνει πουρές..αλλά θα επανέλθω..Ελπίζω!!
  9. Τουραντό

Προτάσεις για σειρές

Μετά απο πρόταση κάποιων φίλων εδώ, κάνω binge watching στο Schitt's Creek. Ένα έχω να πω, I love it!! :γιούπι:
  10. Τουραντό

Προτάσεις για σειρές

@Χρυσένια Θα σου στείλω P.M να μην κουράζω και τους υπόλοιπους :ναι:
  11. Τουραντό

Προτάσεις για σειρές

@Χρυσένια Παρούσα!! :ρ Ναι έχεις δίκιο!! Γι'αυτό έγιναν παράπονα και απο τους fans και θα βγει και η τηλεταινία που σου έλεγα. Βέβαια υπο αυτές τις συνθήκες ποιος ξέρει πότε θα προβληθεί αλλά ας ελπίσουμε σύντομα.. Χαίρομαι που σου άρεσε!! Πιστεύω θα σου αρέσει και το And then there were none...
  12. Τουραντό

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το Season of storms (A.Sapkowski) αλλά προχώρησα στο Sword of destiny και είναι πολύ καλύτερο. Μας εισάγει και στην γνωριμία με την Ciri. Τελικά διαβάζοντας τα βιβλία, η σειρά βγάζει περισσότερο νόημα τώρα. Όχι ότι πριν δεν την καταλαβαίνεις αλλά τώρα πιάνω τον...
  13. Τουραντό

Προτάσεις για σειρές

@ΚρίτωνΓ Απο τα αγαπημένα μου βιβλία της Christie μαζί με το Murder on the Orient Express και το The murder of Roger Ackroyd. Όσο για την σειρά, συμφωνώ απόλυτα. Πολύ ατμοσφαιρική και μια απο τις καλύτερες αποδόσεις του βιβλίου. Την είχα κατεβάσει όταν βγήκε, τώρα αν έτρωγα πτι-φουρ δεν θυμάμαι...
  14. Τουραντό

Προτάσεις για σειρές

@Χρυσένια Χαίρομαι που σου άρεσε!! :γιούπι: Όσο μεγαλώνει, τόσο πιο συναρπαστικές γίνονται και οι περιπέτειες της.. Σου αρέσουν οι σειρές εποχής να υποθέσω ε;;:ρ Αγαπημένη ασχολία μαζί με καφέ/τσάι/σοκολάτα (ανάλογα την διάθεση) και τα πτι-φουρ που λέγαμε..:))))
  15. Τουραντό

Άρχισα το Season of storms - Andrzej Sapkowski
  16. Τουραντό

@Σελεφά Χαχαχαχα!! Ίσως εγώ δεν το διατύπωσα σωστά! Όπως και να έχει, τώρα ξεκινάει η αναγνωστική μου περιπέτεια στο μυαλό του Mr. Sapkowski!
  17. Τουραντό

@Σελεφά Το μόνο που έχω διαβάσει προς το παρόν είναι η νουβέλα, που μιλάει ουσιαστικά για την γνωριμία των γονιών του και δεν μου άρεσε. Είπα να διαβάσω τα prequel πρώτα για να μπω στο κλίμα και μετά να μπω στην τριλογία της Ciri. Το The last wish μου αρέσει περισσότερο αλλά θα δούμε. Για τα...
  18. Τουραντό

Αφού έρχεται η δεύτερη σεζόν του The witcher είπα να ξεκινήσω απο την αρχή όλα τα βιβλία της σειράς. Και εφόσον διάβασα το μικρό The road with no return, τώρα διαβάζω το The last wish του Andrzej Sapkowski.
  19. Τουραντό

Άσκηση στην νοσταλγία

@Τσίου Amelie...:γιούπι:
  20. Τουραντό

Προτάσεις για σειρές

@Χρυσένια Μην ανησυχείς! Της το είπα εγώ προχτές!! Βρε κοριτσάκι μου, της λέω, λίγο βαρετά τα βιβλία σου!! Κούκλα μου, μου λέει, τα έγραψα και αρχές του εικοστού αιώνα! Το καταλαβαίνω, συνέχισα να της λέω, αλλά και η Τζενούλα η Όστιν τα δικά της τα έγραψε αρχές δέκατου ένατου αλλά βαρετά δεν τα...