Search results

1. Πεταλούδα

Βιβλιοπροτάσεις για halloween

:χαχα: Αν και πεταλούδα, έχω αδυναμία στις σούπες! Ρίξε καμιά συνταγή στο νήμα της θείας Έλλης, χειμώνας έρχεται, θα την αξιοποιήσω. :)))) :ματιά:
  2. Πεταλούδα

Προφανώς είναι έτσι όπως τα λες, δεν έχω χαράξει ποτέ κολοκύθα
  3. Πεταλούδα

Δεν ήρθα για το halloween, αλλά για την κολοκύθα. :ντροπή: Αν το εσωτερικό της είναι "ψωμωμένο" και δεν έχει μόνο σπόρια, μπορείς την σάρκα της να την ψήσεις, με γλυκοπατάτα και καρότο που του ταιριάζουν.
  4. Πεταλούδα

Ράδιο Φάρος

By your Side - No Clear Mind
  5. Πεταλούδα

Είναι η Αθήνα μια πολύ άσχημη πόλη;

16; είναι έγκυρες οι πληροφορίες; Αν κατάλαβα καλά, απ΄αυτά που λες, τυπικά μπλέκουν τα χωράφια τους, στην ουσία όλοι κάνουν την δουλειά τους, μια κατάσταση win win δηλαδή.
  6. Πεταλούδα

Μικρές ιστορίες

Τον Γελωτοποιό (ψευδώνυμο του Παύλου Θωμόπουλου) τον έμαθα από μια φίλη. Ήταν, τότε, στο μεγάλο διάστημα της καραντίνας, που παρακολούθησα ένα διαδικτυακό σεμινάριο γραφής και θυμάμαι οι συμμαθητές μου ήταν από διάφορα μέρη της Ελλάδος και κάποιοι ζούσαν στο εξωτερικό. Για την ακρίβεια δεν ήταν...
  7. Πεταλούδα

Τελικά η σάτιρα έχει όρια;

Ναι, το κατάλαβα, για αυτό έγραψα για παράθεση.
  8. Πεταλούδα

Πάμε άλλη μία, γιατί μπαίνουν σε παράθεση (όπως ποιο πάνω στου Νικόλα που παράθεσε τον Φαροφύλακα) τα λόγια μου σε πράγματα που δεν έχω πει: εγώ αναφέρθηκα σε περιπτώσεις που αφορούν βιολογικά χαρακτηριστικά και όχι αυτοπροσδιορισμό. Για την ιστορία, για τα θέματα που προκύπτουν από τον...
  9. Πεταλούδα

Ό,τι θέματα έχεις με την αριστερά καλώς και τα έχεις, απλά όσον αφορά τα λεγόμενά μου: Έγραψα "Αυτό όμως που καταλαβαίνω είναι ότι αφού υπάρχει ανάγκη νέου ορισμού πέρα από γυναίκας - άντρα και αφού δεν έχει να κάνει με αυτοπροσδιορισμό, αλλά με βιολογικά χαρακτηριστικά..", για αυτό και ανάφερα...
  10. Πεταλούδα

Εγώ λίγο το παρακολούθησα, στα πεταχτά όταν έγινε ντόρος. Μπορεί η απόφαση που βγήκε να ήταν η σωστή και για μένα οκ είναι. Αυτό όμως που καταλαβαίνω είναι ότι αφού υπάρχει ανάγκη νέου ορισμού πέρα από γυναίκας - άντρα και αφού δεν έχει να κάνει με αυτοπροσδιορισμό, αλλά με βιολογικά...
  11. Πεταλούδα

Συμφωνώ κι εγώ με όλους σας. Η σάτιρα δεν μπορεί να έχει όρια, ένα όριο που χρειάζεται όχι στην σάτιρα, αλλά γενικά στην εκφορά λόγου, είναι να μην παρακινούμε με τα λεγόμενά μας να χρησιμοποιήσουμε βία και να κάνουμε κακό σε κάποια άλλη ομάδα ανθρώπων. Αυτή όμως η παρακίνηση έχει συγκεκριμένα...
  12. Πεταλούδα

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Έχει και η φωτογραφία την τεχνική της, για αυτό παρόλο που σχεδόν όλοι μπορούμε να τραβήξουμε, είμαι της γνώμης ότι δεν κατακλυζόμαστε από υπεράριθμες ωραίες εικόνες. Οι φακοί των κινητών νομίζω δεν κάνουν όλοι για πορτραίτα, έχω την αίσθηση ότι αλλιώς βγαίνει η γεωμετρία ενός προσώπου από...
  13. Πεταλούδα

Ράδιο metal

Δεν ξέρω πότε θα ξεκολλήσω από το κλασικό ροκ :ντροπή: Led Zeppelin - Whole Lotta Love
  14. Πεταλούδα

Ράδιο Bach

Το άκουσμα είναι υπέροχο ακόμα κι αν χρησιμοποιήθηκε το παραπάνω τέχνασμα (κι εγώ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με το ήλιο ή όχι). Η εικόνα όμως είναι αστεία, σαν να βγήκε από καρτούν. :))))
  15. Πεταλούδα

Ράδιο Bach

Τι μου έκανες @Εστελλ! :χαχα: :χαχα:
  16. Πεταλούδα

Ράδιο Bach

Mozart: Requiem – Lacrimosa
  17. Πεταλούδα

Πονεμένες Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας

Καλά, δεν είχα καμιά απάντηση, αλλά είπα να ενημερώσω μιας και ήρθα στο νήμα για να γράψω για άλλο θέμα. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά εδώ και λίγους μήνες στις εξετάσεις που τις πραγματοποιούμε σε ιδιωτικό εργαστήριο, πέρα από την συμμετοχή μας από τον ασφαλιστικό μας φορέα, έχει μπει κι...
  18. Πεταλούδα

Ράδιο Bach

Με λίγο ακόμα τέτοια διάθεση: Humo - Carlos Libedinsky Άντε και κάτι λίγο πιο χαρωπό: HUGO DIAZ - Volver
  19. Πεταλούδα

Ράδιο Bach

Μεγάλο ταξίδι στον χωροχρόνο, αλλά μιας και είδα το όνομα του Piazzolla δεν μπορούσα να αντισταθώ: Astor Piazzolla - Oblivion