Search results

1. Ν

Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι (Fyodor Dostoyevsky): "Σημειώσεις από το υπόγειο"

Εύγε και από εμένα. Εξαιρετική παρουσίαση, μετρημένη και σωστή μέχρι κεραίας. Αν και την αλληλεπίδραση του ήρωα με την κοπέλα δεν νομίζω ότι μπορεί να την καλύψει κανείς με ένα "έχυσε πάνω της όλο του το φαρμάκι για να βγάλει το άχτι του", για μένα η συνάντησή τους γίνεται εργαλείο που τον ωθεί...
  2. Ν

Χαίρεσθε και ευδαιμονείτε.

Και τα δικά μου καλωσορίσματα:μαναι: Μεγάλη αγάπη η Κρήτη, χαρά μας να έχουμε φίλους από το νησί!
  3. Ν

Καλημέρα!

Καλωσόρισες κι από εμένα:μαναι:
  4. Ν

Καλημέρα!

Καλωσόρισες κι από εμένα, Άμλετ:μαναι:
  5. Ν

Συνανάγνωση - "Death Note" (μάνγκα)

όπως πάντα στην ώρα μου (:μαναι:) διάβασα όοοοολα τα σχόλια, δεν κατάλαβα τίποτα, δεν έχω διαβάσει ποτέ μάνγκα αλλά λέω να δοκιμάσω!! Πού μπορούμε να διαβάσουμε;; Αναμένω οδηγίες!! Όσο για την ταχύτητα, δε με φοβάμαι, με τόση προϋπηρεσία σε κόμικ, δε μπορεί, κάπως θα τα καταφέρω;)
  6. Ν

Γεια σου Λέσχη

Και τα δικα μου καλωσορίσματα:)
  7. Ν

Άρθουρ Κόναν Ντόιλ (Arthur Conan Doyle): "Το σήμα των τεσσάρων" (The Sign of Four)

Δεν χρειαζεται να προσθέσω κάτι. Η απάντηση της Αξίας με καλύπτει σε εκπληκτικό βαθμό :) Θυμάμαι μόνο που στο συγκεκριμένο βιβλίο είχα ψιλοστεναχωρεθεί, που διάβαζα ότι ο Ντεντέκτιβ μας...τρυπιέται:( Αν και έχω μια ελαφρά προτίμηση για τη γραφή της γιαγιάς Αγκάθα, ο Κόναν Ντόιλ αποτελεί μεγάλη...
  8. Ν

Διάφορα λογοτεχνικά κουίζ

Αχαχαχαχ έχω πεθάνει στα γέλια διαβάζοντας το σχολιασμό και τις ατάκες σας! Για να δούμε, εμένα από ηρωίδες με έβγαλε Elizabeth Bennet. Κοντολογίς, φαίνεται πως είμαι "slightly prejudiced, and very opinionated, but usually very sensible, loves family (mostly) even if they can be embarrasing at...
  9. Ν

Διάφορα λογοτεχνικά κουίζ

Πρώτο: Scout from "To kill a Mockingbird" You're independent and stubborn, but you're also very sweet. You are able to be unbiased about others. People see you as funny and innocent Δεύτερο: You are Keira Knightley as Elizabeth Bennet! You are incredibly and kind-hearted. You is quite...
  10. Ν

Γεια:)

Καλοσωρίζουμε με χαρά την Επτανήσια συμμετοχή στη Λέσχη!! Καλές αναγνώσεις...:))))
  11. Ν

Καλημέρα αρρωστάκια του βιβλίου

Και τα δικά μου καλωσορίσματα!!Χαιρετισμούς στην αγαπημένη Κύπρο... Αν πάσχεις από τη γνωστή νόσο, είσαι στο σωστό μέρος!:μαναι:
  12. Ν

Γεια σας !

A!!ENA ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ!!! Καλοσώρισες Μπισκότο!!:χεχ: (Φιλική συμβουλή: άμα συναντήσεις έναν τύπο που τον λεν Αμοντιλιάδο και πάει να σου πιάσει κουβέντα, ΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥ: να σε φάει θα θέλει σίγουρα...:)))) ) (ΚΑΝΕΛΑ??!!??Σοκολάτα προφανώς θα είναι...:ρ)
  13. Ν

Και άφησα το σημάδι μου, στο βιβλίο

Χμ, τι ενδιαφέρον νήμα είναι αυτό!!:μαναι: Τρομερή εντύπωση μου έκανε που γράφετε τα ονόματά σας στα βιβλία (μετά από συζητήσεις στην παρέα ανακάλυψα ότι πολύς κόσμος το κάνει αυτό τελικά). Δεν το έκανα ποτέ, και ακόμη και τώρα μου φαίνεται πολύ περίεργο να το κάνω. Γενικά στα καθαρά λογοτεχνικά...
  14. Ν

καλησπερα σε ολους τους βιβλιοφαγους!!

Καλωσόρισες Ονειροπαγίδα!!:) Γοτθικά ε;;; Δε θα έλεγα πως έχω διαβάσει κάποιο τέτοιο μυθιστόρημα.Για πρότεινε κανένα!! Ο Πόε όμως κι εμένα μου αρέσει...:μαναι:
  15. Ν

Γειά σας!

Καλωσορίσματα...και καλή διαμονή:) Και ανέβασε αν θέλεις και τίποτα δικό σου να διαβάσουμε αφού γράφεις κιόλας:μαναι:
  16. Ν

Γεια χαρα

Καλοσωρίσματα και από εμένα!!:) Χαίρομαι ιδιαίτερα που κατέφτασε στη Λέσχη κι άλλος ένας λάτρης της ιστορίας!!:μαναι: Επίσης, να πω ότι ο Ηλίθιος που λέπω πως διαβάζεις είναι από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία (του Ντοστογιέφσκυ, αλλά και γενικότερα) και ο πρίγκιπας Μίσκιν από τους αγαπημένους μου...
  17. Ν

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση!

Και ευχάριστο και ενδιαφέρον και πολλά άλλα θα το βρείς το περιβάλλον (πώς αλλιώς; Για :λέσχη: μιλάμε!! :)))) ) Καλωσόρισες και από εμένα, και αντεύχομαι Καλή Ανάσταση:μαναι:
  18. Ν

Την πολλή καλημέρα μου

Καλωσόρισες κι από εμένα!!:) Τώρα άααασχετο αλλά...εμένα το παρωνύμι σου μου θύμισε ένα κείμενο του δημοτικού, με έναν τυφλοπόντικα που πήγαινε να δηλώσει στο ληξιαρχείο τα νεογέννητα τυφλοποντικάκια του, και την εικονογράφηση που είχε.:μαναι: (μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη, ούτε εγώ κατάλαβα...
  19. Ν

Το παιδί με τα κεράκια

Εξαιρετικό Ονειρευτή...Πρώτη φορά κι εμείς στο σχολείο (σε φωτοτυπία) το είχαμε κάνει Λορένα:μαναι:
  20. Ν

Κατάθεσε την υπογραφή σου πριν... την χάσεις

Αχεμ...για να δούμε(ωραία ιδέα το νήμα:πάνω:) Η πρώτη υπογραφή που είχα βάλει όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη λέσχη ήταν: "Τελευταία λέμε "ζωή" ένα σωρό πράγματα που καμιά σχέση δεν έχουν με τη ζωή. Ας μην πούμε άλλα ψέμματα" του Λουντέμη. Το τωρινό (σωστά δεν το έγραψα;;γιατι μου φαίνεται...