Search results

1. Χρυσόστομος

Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

Και γιατι να μην τα κανει 5555 ειτε 6666; :)
  2. Χρυσόστομος

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

@Έλλη Μ τον διαβασα τον ταυρομαχο. Μια ανεκπληρωτη ιστορία αγαπης με φόντο την φτωχεια, την καταπιεση και την ανελευθερια στην χιλιανη κοινωνια τους τελευταιους μηνες της δικατοριας του Πινοσετ. Ζωντανη, τρυφερη, ποιητική γραφή του Λεμεμπελ, ενος χαρισματικου και ιδιαιτερα ταλαντουχου ανθρωπου...
  3. Χρυσόστομος

Η Τεχνητή Νοημοσύνη γράφει λογοτεχνία και φτιάχνει τέχνη

Πολυ ενδιαφερον το θέμα και η συζητηση που γίνεται. Κατα την γνωμη μου δεν το θεωρω απιθανο καποτε η τεχνητη νοημοσυνη να ξεπερασει τον ανθρωπο. Ποιος θα μας το έλεγε αλλωστε πριν πενηντα μολις χρόνια οτι ο καθε ανθρωπος θα είχε μια συσκευη με την οποια θα μπορουσε να επικοινωνησει με...
  4. Χρυσόστομος

Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

Για μενα ο Γιος ειναι το καλυτερο του Νεσμπο απο καμια δεκαρια δικα του που έχω διαβασει. Το βασιλειο το έχω πάρει αλλά δεν το έχω διαβασει ακόμα αν και με ψησατε να το επισπευσω. @ΜιΛάμπρος όντως τωρα 1552; :αργκ:
  5. Χρυσόστομος

Κι εγω αγορασα το "Πως χάνεται μια πατρίδα" της Ετσε Τεμελκουραν.
  6. Χρυσόστομος

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

@ΜιΛάμπρος χαίρομαι που σου αρεσε.. και η συνέχεια του είναι εξίσου τρομερή. Στο μεταξύ στο 1280 μαύρες ψυχές που ανέφερες παραπάνω ο τύπος ο σερίφης ενώ στην αρχή δείχνει κάπως αφελής έως και βλάκας τελικά αποδείχτηκε πανέξυπνος. @ΚρίτωνΓ πολύ όμορφο αυτό το παραμύθι. Και δεν μας συστήνεται...
  7. Χρυσόστομος

Προτάσεις για ταινίες

CinoboFans! Να προτεινω κι εγω Το λιμανι της Χαβρης και Το κόλπο της νυφιτσας.
  8. Χρυσόστομος

Προτάσεις για ταινίες

@Πεταλούδα θα σου χρωστω αιωνια ευγνωμοσύνη για το Cinobo. :αγαπώ: Εχω δει τον τελευταιο καιρό πολλες ταινιες διαμαντακια!
  9. Χρυσόστομος

Εκπτώσεις βιβλίων

Και οι εκδοσεις Καστανιωτη αυτες τις ημερες έχουν bazaar στο σαιτ τους.
  10. Χρυσόστομος

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

@Βασίλισσα είχα και δύο εβδομάδες άδεια μες στον Ιανουάριο και έτσι είχα περισσότερο χρόνο. Να το διαβάσεις, αξίζει! @Έλλη Μ ... :προσκυνώ:
  11. Χρυσόστομος

Βιβλία που διαβασα τον τελευταιο μήνα. Υπατια, η γυναικα που αγαπησε την επιστημη-Γκαλβεθ. Περιμενα να διαβασω μια βιογραφια της Υπατιας αλλά περισσοτερα διαβασα για τον πατερα της, πολλες λεπτομερειες για την καθημερινη ζωη στην Αλεξανδρεια και ελαχιστα για την Υπατια. Μυθιστορηματικη γραφή...
  12. Χρυσόστομος

Θαρραλέα σε βρίσκω @Έλλη Μ . Και εγώ το είδα όταν ρώτησε ο @Πληθων αλλά δεν τόλμησα ούτε καν να το ξεστομίσω. :) Αν και εδώ που τα λέμε έχουμε δει και χειρότερα.
  13. Χρυσόστομος

Αγορασα σήμερα μετά την αναφορα της @Έλλη Μ σε αυτό, το "Επιχειρηση σφαγη" και ανυπομονω να το ξεκινησω μόλις τελειωσω αυτο που διαβαζω τώρα.
  14. Χρυσόστομος

Τα "Φιλοσοφικα εγκληματα" ηταν μια απογοητευση. Υπερβολικα φορτωμενο, θα έλεγα σαν να προσπαθουσε ο Κερ να κάνει μια επιδειξη των ομολογουμενως πλουσιων γνωσεων που διέθετε. Και δυο βιβλια με τον προπονητη που εχω διαβασει μετριότατα. Θα συμφωνησω οτι εκτος της σειρας με τον Γκουντερ οτι αλλο...
  15. Χρυσόστομος

Ενδιαφερον αυτό @Ασάρα . Ξερεις αν υπάρχει κάπου στο διαδικτυο; Εψαξα λίγο αλλά δεν βρίσκω τίποτα.
  16. Χρυσόστομος

θα συμφωνησω απολυτα με τον @ΜιΛάμπρος για τον Φολκερ Κουτσερ. Εχω διαβασει και εγω το Βρεγμενο ψαρι . Καλό ητανε αλλά υπερβολικα περιγραφικό με αποτελεσμα εμένα να με κουραζει σε αρκετα σημεία και να με αποσπα απο την πλοκή. Και η συγκριση με τον Κερ είναι αναποφευκτη στην οποια ο Κουτσερ κατα...
  17. Χρυσόστομος

Παρα πολύ ενδιαφερον το βιβλίο που αναφερεις @Έλλη Μ . Δεν το είχα δει πουθενα, θα το διαβασω οπωσδηποτε. Εγω την περασμενη εβδομαδα πηρα αυτο. Αλλη θεματολογια βεβαια αλλά μαλλον στο ίδιο είδος.
  18. Χρυσόστομος

Παγκόσμια ιστορία

@Εστελλ συμφωνω με τους προλαλησαντες αλλά αν μπορουσαμε να μιλησουμε για ένα βιβλίο θα σου προτεινα το Χρονικο του κόσμου του Ασιμωφ.
  19. Χρυσόστομος

Προτάσεις για σειρές

Το In treatment. Ριχτου μια ματια μηπως σε ενδιαφέρει.