Search results

1. Μαργαριτα

Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Πραγματικά κάποιες φορές είναι αδυνατον έστω και για μισή μέρα να κάνω παύση. Παρότι δουλευω πενθήμερο και έχω και κολλητά δυο μερες που κάθομαι, με τις δουλειές στο σπίτι και με διάφορες υποχρεώσεις πιάνω τον εαυτό μου κάποιες φορές στα ρεπο μου να κουράζομαι περισσότερο απ'οτι όταν ειμαι στη...
  2. Μαργαριτα

Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Δε ξερω τι εχετε πει σε όλο το νημα και αν με αυτά που θα πω είμαι εκτός θέματος. (συμπαθατε με, ήταν πολλα για να τα διαβάσω όλα) Ένα ένοχο μυστικό που έχω εγώ και κάποιοι άλλοι με τους οποίους μιλάω, καμιά φορά μου λείπει η καραντίνα. Μη πέσετε να με φάτε δεν εννοώ μου λείπει να πεθαίνει...
  3. Μαργαριτα

Προτάσεις για σειρές

Φοβερό! Το είδα σε 2 μέρες! Το περίμενα σπλατερια όμως νομίζω γι'αυτό μου άρεσε τόσο. Ήταν κριπι χωρίς να δείχνει σκηνές τρομακτικές και αηδιαστικες! Όσο για τον Peters εγώ τον αγαπώ από το American Horror Story και θεωρώ τετοιοι ρολοι περίεργοι του ταιριάζουν γάντι! Μου αρέσουν κι εμένα τα...
  4. Μαργαριτα

Η γνώμη σας για την πειρατεία/κατέβασμα

Πάντως το κατέβασμα πλέον δεν είναι τόσο ευκολο όσο ήταν όταν γράφτηκε αυτό το νημα. Μπήκα έτσι από περιέργεια να το ξαναδιαβάσω και να δω τι είχα γράψει κ εγώ και θυμάμαι με τι ευκολία έβρισκα όλα τα καλουδια στο ίντερνετ τότε. Πλέον με το νετφλιξ (που ώρες ώρες σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω) και...
  5. Μαργαριτα

Βιβλία που σας τραυμάτισαν

@Φαροφύλακας να κάνω σποιλερ δηλαδή ή όχι ; Με μπέρδεψες :ρ Γιατί για να σου πω τι με χάλασε αναγκαστικά θα αποκαλυψω την ουσία της ιστορίας!
  6. Μαργαριτα

Βιβλία που σας τραυμάτισαν

Η αστυνομία της βιβλιοθήκης του Στίβεν Κινγκ. Γενικά σαν κόνσεπτ μου είχε αρέσει αρκετά καθώς λατρευω Κινγκ και οι συγκεκριμένες ιστορίες του με τους ήρωες να είναι λίγο ταλαίπωροι από σκέψεις κλπ μου αρέσουν άπειρα. Το συγκεκριμένο όμως θέλω να το ξεχάσω, να μην το βλέπω και έφτασα κ σε σημείο...
  7. Μαργαριτα

Καλως σας (ξανά) βρήκα!

Γράφτηκα στη Λεσχη του Βιβλίου το 2010 και τότε δεν είχα ιδέα τι είναι ένα φόρουμ και γενικά η σχέση μου με το ιντερνετ δεν ήταν και η καλύτερη. Έτσι, από φόβο μη πάθω κανένα κακό βάζοντας το πραγματικό μου όνομα, αποφάσισα να βάλω το όνομα Μαργαρίτα. (μη γελάτε καθόλου,δεν είχα ιδέα σας λέω...
  8. Μαργαριτα

Αναζήτηση : βιβλία του Στίβεν Κινγκ

Ακόμα ψάχνω κάποια βιβλία του Κινγκ : Με ενδιαφέρει η αγορά μόνο και τα προτιμώ σε σχετικά καλή κατάσταση γιατί τα κάνω συλλογή . 1.Ντουμα Κη 2.Ρόουζ Μαντερ (ψάχνω την πιο πρόσφατη έκδοση) 3.Οι ιστορίες του Λυκόφωτος 4.Το πρόσωπο του φόβου (ψάχνω την πιο πρόσφατη έκδοση) 5.Περι συγγραφής 6.Μίζερι
  9. Μαργαριτα

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Τον τελευταίο καιρό το έχω παρακάνει αλλά είναι που έχω δουλειά μετά απο πολύ καιρό και το ευχαριστιέμαι . Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα απο Κινγκ το παιδί απο το Κολοράντο , το Δόκτωρ Ύπνος και τον Θόλο . Χθες πήρα τον Εξορκιστή , το μωρό της Ροζμαρι και τους Δαίμονες του Χιλ Χαουζ . Έχω...
  10. Μαργαριτα

Έμα Ντόναχιου (Emma Donoghue): "Το Δωμάτιο"

Το έχω βάλει εδω και καιρό στο μάτι το συγκεκριμένο βιβλιο . Το έχω στη λίστα μου και κάποια στιγμή λέω να το πάρω . Πότε θα διαβαστεί είναι άλλο θέμα ...
  11. Μαργαριτα

Πώληση βιβλίων

27) Σάλεμς Λοτ -Στίβεν Κινγκ 6 ευρω (ελαφρως μεταχειρισμένο)
  12. Μαργαριτα

Τζέιν Όστεν (Jane Austen) : "Περηφάνια και Προκατάληψη"

Εγώ διάβασα πρώτα απο εκδόσεις Πατάκη αλλά έχω στην κατοχή μου και απο εκδόσεις Σμίλη και απο Μίνωα ( είμαι τρελή και τα μαζεύω ) Αγαπώ την έκδοση του Πατάκη γιατί ήταν και η πρώτη μου επαφή με την Όστεν . Οι εκδόσεις Σμίλη εχουν κανει φοβερη δουλεια με τα βιβλια της Οστεν και εχουν πολυ εξτρα...
  13. Μαργαριτα

Σήμερα αγόρασα 2-3 άρλεκιν και 2 μπελάκια του Koontz , ο εφιάλτης παραφυλάει και ένταση .
  14. Μαργαριτα

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Εγώ άρχισα χθες το Κουτι σε σχήμα καρδιάς του Τζο Χιλ και το έφτασα ήδη στις 100 σελίδες . Κυλάει γρήγορα μέχρι τώρα ....
  15. Μαργαριτα

Τελείωσα το Μαγαζάκι των αυτοκτονιών και μπορώ να πω ότι μου άρεσε . Είχε πλάκα σε πολλά σημεία (μιλάμε για μαύρο χιούμορ) και μέχρι την προτελευταία σελίδα πίστευα πως το τέλος ήταν αναμενόμενο . Στην τελευταία φράση έγινε η ανατροπή που μου έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα . Τωρα θέλω να...
  16. Μαργαριτα

Χθες πήρα το Τατιάνα και Αλεξάντερ συνεταιρικά μαζί με τη μαμά μου :)))) Και το μπόιφρεντ μου πήρε τους Νυχτερίτες του Κινγκ . Τον έχω ξεπαραδιάσει νομίζω αλλά δεν φταίω εγώ που επιμένει τόσο :μαναι: Σχεδόν πάντα λέω όχι αλλά κάποιες φορές πρέπει να λέω κι ένα ναι :ρ
  17. Μαργαριτα

Πώληση βιβλίων

24) Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας -Κολιν Μακάλου 3 ευρώ 25) Ο επίμονος κηπουρός -John le Carre 3 ευρώ 26)Το πράσινο μιλι -Στίβεν Κινγκ 3 ευρώ Τα βιβλία 11,16,17,18,20,21,22 δεν είναι διαθέσιμα .
  18. Μαργαριτα

Αναζήτηση: Νίκολας Σπαρκς "Οι Σελίδες της Ζωής μας"

Αχ τα βιβλία του Σπαρκς τα έχουν καταστρέψει από τίτλους και εξώφυλλα ... Έχω μια ελπίδα ότι το Μεταίχμιο που έβγαλε πέρυσι 2 του Σπαρκς θα επανεκδώσει και τα παλιότερα .
  19. Μαργαριτα

Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα μιούζικαλ ...Μόλις το τελειώσω θα σου πω :σύμφωνοι: