Search results

1. Μ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Εχθες εφοδιάστηκα το μεγαλο συναξαρι του Καραγατση απο την Πολιτεία.
  2. Μ

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Στα Σφακια και με αναγουλιαζει το σφαξιμο και γδαρσιμο των προβατων. :ωιμέ: Κι αυτο που την κατσίκα την λένε Νταϊάνα, τι να πω;:χαχαχα:
  3. Μ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Εχθες το βραδυ στην αναμονη του Μητερα, ξεκίνησα το "Ο Δρομος με τις Φαμπρικες" του Σταϊνμπεκ και στις πρωτες 60 σελιδες εγινα θεια :γιούπι:.
  4. Μ

Παρήγγειλα το "Κουστουμι στο Χώμα" της Καρυστιάνη. Εχω ξεκινήσει με τη λέσχη συναναγνωσης του δημου της περιοχης μου.
  5. Μ

Ακούτε μουσική όταν διαβάζετε;

χεχε το κασετοφωνο μου το προτειναν σημερα για μουσικο χαλί στην αναμονη του γραφείου.
  6. Μ

Ακούτε μουσική όταν διαβάζετε;

Τι ακούτε όταν διαβάζετε; Μου αρέσει όταν διαβάζω λογοτεχνία να ακούω παράλληλα και μουσική. Τώρα τελευταία ακούω Flash FM, που βάζει jazz και συναφή είδη και κυρίως δεν έχει διαφημίσεις. Άλλες φορές ακούω Radio Gold που επίσης δεν εχει διαφημίσεις και κυρίως αυτές τις άθλιες του jumbo. Κατά...
  7. Μ

Άλντους Χάξλει: "Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος"

Ενδιαφερον βιβλιο και πολύ καλή παρουσιαση Μπου. Συνιστω ανεπιφυλακτα να το κανετε συναναγνωση! Εγω το διαβασα μεσα στο 13.
  8. Μ

όχι δεν το εχει. ειναι απο μια συλλογη "30 λογοτεχνηματα νεοελληνων συγγραφεων" εκδοσεις Γιαννη Ρίζου.
  9. Μ

σΟ δρομος με τις φαμπρικες- Σταϊνμπεκ
  10. Μ

Καρελ οντως πολυ βρωμια στο desperation! Λουκης Λαρας- Δημ. Βικελας
  11. Μ

Πιστεύετε στο IQ;

Καποια κομματια δεοντολογιας για τa iq test. το τεστ iq πρεπει να χορηγειται και τα αποτελεσματα του να βγαινουν απο ατομα καθαρα εκπαιδευμενα σε αυτο το σκοπο, συνηθως ψυχολογοι και ψυχομετρες. Τα τεστ αυτα δεν ειναι αυτοσκοπος δεν χορηγουνται για πλακα και παντα συνυπολογιζονται με...
  12. Μ

Μαραθώνιος βιβλίου

Δε μου εχει τυχει ποτε!Προσωπικα χρειάζομαι διαλείμματα ακομη και με τα βιβλια που μου αρεσουν πολυ. Επίσης, μεγαλο ρολο παιζει οτι πλεον δεν υπαρχει ο ιδιος χρονος με παλια, λογω εργασιας.
  13. Μ

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Σε κάτι ανασκαφές στην έρημο της Μεσοποταμίας το 1914. Μαζί με εναν αρχαιολόγο, που η δωρήτρια του βιβλιου λεει πως του φερνω. :χμ:Πολυ σκονη και ζεστη! (Η γη των θαυμάτων- Μπαρυ Ανσγουορθ)
  14. Μ

Έρωτας με μια ματιά.. και όμως υπάρχει.

Βαγγυ, Μεταλλαγμενη και Αστραιος :χαχα: Αγγελος Κ βρε λες;:θρρρ: Κορτο Μαλτεζε εννοειται! Αφου θαυμαζα τα τετρακεφαλα και τα δικεφαλα, σου λεω!
  15. Μ

Έρωτας με μια ματιά.. και όμως υπάρχει.

Θα συμφωνήσω κι εγω με την Ιζι. Θα ξεχασω εγω φετος στην Ελαφόνησο, που έρχεται κατά τη σκηνή μας ένα παλικάρι λες και είχε βγει από το Baywatch. Να πω για κορμί (μπρατσα,κοιλιακοι, τετρακέφαλοι) να πω για το ηλιοκαμένο δερμα, για τα καστανα μαλλια του που είχαν κανει χρυσωπές ανταυγιες ή για...
  16. Μ

Έχω ξεκινήσει το "Οι συγκρουσεις του εσωτερικου μας κόσμου" της Karen Horney επαγγελματικούς λόγους. Το βιβλίο μου το χάρισαν μετα από πολλά χρόνια από το θάνατο ενός συλλέκτη που είχε μία τεράστια βιβλιοθήκη. Το βιβλίο στα πλάγια φέρει σφραγίδα με το όνομά του και τις χρονολογίες που έφτιαχνε...
  17. Μ

Σ'ευχαριστω Μπου! :ευχαριστώ: Θα κάνω επίσκεψη αναγνώρισης στο σπιτι της για εξεταση βιβλιοθηκης. Το πολυ πολυ να το αλλαξει!
  18. Μ

Αγόρασα "Οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίας" της Alice Miller και το "Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο" του Ερ.Μ. Ρεμάρκ, για την ξαδέρφη που πέρασε ψυχολογία. Και φυσικά λόγω κοινής ειδικότητας σε κάθε γενέθλιο και γιορτή της θα λαμβάνει κι ένα καλό βιβλίο ψυχολογίας/ ψυχοθεραπείας/...
  19. Μ

Τελείωσα το "Αχ, αυτοί οι φιλόσοφοι" των N. Rodgers kai M. Thompson ευχάριστο ανάγνωσμα για παραλία και λέω να συνεχίσω με το "Οι δρόμοι του Νείλου" του Ναγκιμπ Μαχφουζ. Μπορεί βέβαια μέχρι το απόγευμα να έχω αλλάξει γνώμη. :διάβασμα6:
  20. Μ

Παμε λοιπον ανανεωμενοι! Αύριο τελειώνω το Νονό. Στο ενδιάμεσο συνεχίζω Το παλατι των επιθυμιων του Ναγκιμπ Μαχφουζ.