Search results

1. Βάγγυ

Τι θέλω για την νέα χρονιά - 2023 σου ΄ρχομαι

Καλή χρονιά παιδιά! Εγώ με τη σειρά μου θέλω το 2023 να περνάω μόνο απ' έξω από τα νοσοκομεία. Η κυριότερη επιθυμία μου είναι αυτή. Όσο αφορά τα βιβλία, να ξαναβρώ τον παλιό καλό μου εαυτό που λαχταρούσε να ξεκλέψει χρόνο για διάβασμα. Αρχή του χρόνου λοιπόν, θα το βάλω σαν στόχο κι ό,τι γίνει! :)
  2. Βάγγυ

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Πρέπει να το έχω ξαναπεί παλιότερα, της Λίλη Ζωγράφου το βιβλίο είναι από αυτά που λες δε θα μπορούσε να βάλει πιο ταιριαστό τίτλο.
  3. Βάγγυ

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ - Helppp!

@Προφέσορας Εντωμεταξυ εγώ 20 ευρώ είχα πάρει τους ομιχλογεννητους όταν είχαν πρώτοβγει, αν κι εξαντλημένο κάνει τόσο, δεν το λες κι άσχημα. Αν και γενικά, αν μπορείς να τα διαβάσεις στο πρωτότυπο, ακόμη καλύτερα, που δε σπάνε τα βιβλία σε τομους και το παίρνεις με 12€ .
  4. Βάγγυ

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

@Σελεφά Νομιζω η συγκεκριμένη σειρά θα μπει στις σειρές που δε θα τελειώσω. Μετά το πρώτο, δε με τραβάνε καθόλου τα επόμενα ρε συ.
  5. Βάγγυ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Παρήγγειλες επόμενη έκδοση; Τον Νοέμβριο δε βγαίνει;
  6. Βάγγυ

Γέλασα όταν τα διάβασα

Γέλασα όταν διάβασα το Μαγαζάκι των αυτοκτονιών (πολύ κιόλας). Όσο δυσοίωνος ακούγεται ο τίτλος, τόσο ωραίο είναι σαν κωμικό βιβλίο.
  7. Βάγγυ

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (2021 - 2022)

Καλά ε, είσαι πολύ δυνατό ταίρι!! :προσκυνώ: Εγώ κοντεύω να μη διαβάσω 3 βιβλία όλη τη χρονιά (που λέει ο λόγος) κι εσύ διάβασες τρία βιβλία που σου πρότεινε κάποιος άλλος!! Σου βγάζω το καπέλο! Χαίρομαι που σου άρεσε το συγκεκριμένο, το έβαλα με μια μικρή επιφύλαξη λόγω του θέματος που...
  8. Βάγγυ

Ποια βιβλία δεν αντέξατε να τελειώσετε και για ποιο λόγο;

Γενικά σειρές κι εγώ δεν παρατάω, αλλά μια που διάβασα το πρώτο και δεν τόλμησα να πιάσω τα επόμενα, είναι το Δάσος με τα νύχια και τα δόντια ( ; ) , κάπως έτσι λέγεται. Διάβασα το πρώτο, με χίλια ζόρια το τελείωσα και τα άλλα 2 δεν τα έχω αγγίξει. Η πλάκα είναι ότι είχα ακούσει τόσο καλά λόγια...
  9. Βάγγυ

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (2021 - 2022)

Καλέ, χαρά στο κουράγιο σου τέτοια εποχή που το ξεκίνησες. Αν και για να λέω και την αλήθεια, κι εγώ καλοκαιριατικα το είχα διαβάσει και δη, στις διακοπές. :ρ Να ξέρεις, είναι καθ' όλη τη διάρκεια το ίδιο βαρύ.
  10. Βάγγυ

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

@Τσίου Κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα στ μέτρο και δεν μπαινοβγαινει ψυχή, αναφωνω το ίδιο πράγμα, αντε και η στάση των τουριστων. :χαχα: Αυτό με το επίθετο, το κάνω κι εγώ σε μια συγκεκριμένη φίλη κι απευθύνομαι και σε άλλους με το επίθετό της τόσο συχνά, που αν καμία φορά την πω με το μικρό...
  11. Βάγγυ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

@Σελεφά Η σειρά με τα βιβλία της Φρίντα είναι από τις αγαπημένες μου, όπως κι η ίδια η Φρίντα. Όταν τα τελείωσα, ένιωθα μια θλίψη που αποχωριζομουν τους χαρακτήρες. Πώς είναι όμως μερικές φορές τα γούστα βρε παιδάκι μου; :) Εγω μετά από πολύ καιρό, ξεκίνησα επιτέλους το Word of Radiance, του...
  12. Βάγγυ

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Ιαβέρη, το πιο λογικό είναι ότι εφόσον υπάρχει νυχτερινό δρομολόγιο, θα υπάρχει και το ανάλογο γκισέ. Εγώ μια φορά που είχα πάει με το βραδινό Αθήνα, ήταν ανοιχτό το γκισέ της Αθήνας.
  13. Βάγγυ

Τα κόμικς πόσα είναι;
  14. Βάγγυ

Προτάσεις για καλοκαίρι και γενέθλια

Μπορείς να διαβάσει άφοβα τον πολεμοφόρο, χωρίς να έχεις διαβάσει τίποτα άλλο δικό του, και μάλιστα θα έλεγα ότι είναι και μια καλή αρχή για να μπεις στον κόσμο του. Γιατί αν για κάτι είμαι σίγουρη είναι πως ο Σάντερσον είναι σαν τα πατατάκια: ποτέ δεν τρως μόνο ένα και σταματάς! :))))
  15. Βάγγυ

@Τσίου Ναι, καλό μου, άστο για αργότερα. Πάνε στην ασφάλεια του Seinfield -που τώρα που το προχωράω καταλαβαίνω όσα μου έλεγες για τον Τζόρτζ :φιρουλί:.
  16. Βάγγυ

Τελείωσα το The walking dead, η άνοδος του Κυβερνήτη. @Σελεφά εσένα πώς σου φάνηκε; Για μένα ήταν μέτριο. Μέχρι λίγο πριν τη μέση μου φάνηκε αρκετά αργό, μέχρι δηλαδή να πετύχουν κι άλλους ανθρώπους. Μετά έγινε καλύτερα η ροή του. Σιχάθηκα μέχρι αηδίας -όχι τα ζόμπι και τις περιγραφές- αλλά τις...
  17. Βάγγυ

Προτάσεις για καλοκαίρι και γενέθλια

Τη σειρά των French όντως μην τη φοβάσαι. Σε κάθε βιβλίο ολοκληρώνεται η ιστορία κι απλά τα συνδέει μια κοινή ιστορία της πρωταγωνίστριας αλλα τ βιβλία έχουν το δικό τους τέλος στις υποθέσεις.
  18. Βάγγυ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Μου έπεσε το σαγόνι να ξέρεις 😳😳😳🤯🤯🤯
  19. Βάγγυ

@Τσίου Θα σου έλεγα: Τότε μην δεις το When they see us. Αλλά ξέρω ότι αν πεις κάτι τέτοιο εξιτάρεις τον άλλον να το δει οπότε θα πω: Δες το When they see us, που στην πραγματικοτητα όντως το προτείνω.