Η βασική μου διαφωνία είναι ότι η ΤΝ δεν είναι αυτόνομη, δέχεται εντολές από τον άνθρωπο, εκεί και ο παραλληλισμός μου με μια σελίδα του excel. Ο ελέφαντας και το αηδόνι είναι αυτόνομα, η ΤΝ όχι. Ο άνθρωπος με την ΤΝ έχει ένα εργαλείο να δημιουργήσει σε τέχνες που δεν έχει ιδέα.
Προσωπικά, θα...
H προσωπική μου ένσταση στο παρόν νήμα, δεν αφορά καθαυτή την καχυποψία που δείχνουμε σε ό,τι καινούργιο, αλλά κατά πόσο οι καλλιτεχνικές δημιουργίες της ΤΝ θα θεωρούνται τέχνη.
Πληκτρολογώντας κάποιες λέξεις σε μια εφαρμογή δεν κάνει τον χρήστη καλλιτέχνη (ούτε την ΤΝ κατά την γνώμη μου). Αν...
Όσον αφορά τα καλλιτεχνικά, θα περιμένω να ενηλικιωθεί η TN για να αποκτήσει έστω τον θαυμασμό μου. :)))) Οι φωτογραφίες που είναι εδώ αναρτημένες δεν μου λένε κάτι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε φωτογραφία όταν απεικονίζεται κάτι που προσπαθεί να μοιάσει σε κάτι, στην συγκεκριμένη...
Συμφωνώ με όλη αυτή την δυσαρέσκεια που βγάζουμε από τις λειτουργίες των θεσμών, αλλά τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, τα πραγματικά γεγονότα ίσως παραπάνω.
Οι απεργίες, ως τρόπος διαμαρτυρίας, αντιμετωπίζονται και με δυσπιστία ως υποκινούμενες. Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση. Επειδή...
H ανομία είναι και δική μας ευθύνη, όμως όταν διαμαρτύρεται ένας κλάδος το πρώτο που γίνεται είναι να θεωρείται καταχραστική μια απεργία. Κι εγώ ως πολίτης θα πρέπει να ψαχτώ μόνη μου, δεν περιμένω από τα ΜΜΕ να με ενημερώσουν και να μάθω για τα τυχόν προβλήματα του κλάδου, γιατί δεν το κάνουν...
Από την παραπάνω στιχομυθία και την κουβέντα που είχαμε πρόσφατα για την τεχνητή νοημοσύνη πήγε το μυαλό μου προς τα εκεί, αλλά άφησα να κυλήσει το νήμα.
Ενδιαφέρουσα συζήτηση αυτή, την συνεχίζουμε στο άλλο νήμα.
Σας ευχαριστώ, απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις στην σελίδα.
@ΜιΛάμπρος, θα τον κοιτάξω τον browser που είπες και τι χρήση θα μπορούσε να έχει.
Ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου το τραγικό δυστύχημα που έγινε, είναι αδιανόητο.. Έπεσα τυχαία σε μια συνέντευξη μια Ελληνίδας μηχανοδηγού στην Γερμανία, που αναφέρει μέσα στα άλλα τι δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν που αποτρέπουν τέτοια περιστατικά..
Από γνωστό σάιτ μεταχειρισμένων πήρα τα παρακάτω που δεν υπήρχαν στα βιβλιοπωλεία:
Ίταλο Σβέβο - Σύντομο αισθηματικό ταξίδι
Αντόνιο Ταμπούκι - Είναι αργά, όλο και πιο αργά
Ρομπέρτο Μπολάνιο - Τηλεφωνήματα
Έρμαν Έσσε - Ταξίδι στην Ανατολή (ο πωλητής είχε βάλει μέσα κι ένα cd με ρέγγε από...