Search results

 1. Γρίλος

  Αναζητείται: Το βιβλίο "Άννα Καρένινα"

  Έχω το δίτομο από Πατάκη. Αν σε ενδιαφέρει η έκδοση στα πουλάω. Πες μία τιμή που να σου φαίνεται λογική και εδώ είμαι :)
 2. Γρίλος

  Ποια είναι η καλύτερη έκδοση του "Ο Κόμης Μοντεκρίστος";

  Παράγγειλα την Παρασκευή από το βιβλιοπωλείο Πατάκης (ηλεκτρονικά) το βιβλίο (Εκδόσεις ΕΣΤΙΑ) γιατί το είχαν με την μεγαλύτερη έκπτωση (55% 26,50 ευρώ) και το παρέλαβα τη Δευτέρα. Καλές χρυσές οι εκδόσεις Gutenberg αλλά περίμενα καλύτερη βιβλιοδεσία και πιο βολικό μέγεθος για τα βιβλία "Orbis...
 3. Γρίλος

  Βιβλιονέα

  Σε ερώτηση που έκανα στις εκδόσεις Ψυχογιός (έχουν τα δικαιώματα του συγγραφέα) για την πιθανή επανέκδοση του βιβλίου "Εγχειρίδιο Ιχθύων - Μυθιστόρημα σε 12 ψάρια" μου απαντήσαν ότι είναι προγραμματισμένη για το τέλος του 2021.
 4. Γρίλος

  Προτάσεις για σειρές

  Λοιπόν, σε όσους αρέσει το μπάσκετ και όχι μόνο προτείνω το "The last dance" που αφορά τον μύθο του Michael Jordan. Επίσης προτείνω τις σειρές "Unorthodox" και "When they see us" και οι δύο είναι του NetFlix και οι δύο είναι από τέσσερα επεισόδια και οι δύο είναι πολύ δυνατές!
 5. Γρίλος

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Ολοκλήρωσα το "Confiteor" που μου άρεσε πάρα πολύ και το απόλαυσα. Λέω να διαβάσω το "Παν" που είναι μικρό και από Δευτέρα το "Κάτω από το ηφαίστειο"
 6. Γρίλος

  Συνανάγνωση για την περίοδο μετά το lockdown, την λες και καλοκαιρινή.

  Καλημέρα, @Νικόλας Δε Κιντ μοίρασες το βιβλίο;
 7. Γρίλος

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Μόλις τέλειωσα το βιβλίο "Ο Στρατηγός της νεκρής στρατιάς" του Ισμαήλ Κανταρέ. Βιβλίο που πρότεινε ο @Κόρτο Μαλτέζε στο "Διάβασε ένα αγαπημένο μου (μέρος δέκα παρά ένα)". Δεν είχαμε κληρωθεί μαζί, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν τίτλος και το αγόρασα. Το βιβλίο είναι πάρα πολύ καλό και εδώ...
 8. Γρίλος

  Μεταχειρισμένα βιβλία: Αγορά - Πώληση.

  @Αλάσκα είναι πάρα πολλά τα λεφτά! Εγώ το δουλεύω πολύ το site (ως αγοραστής) και δεν μου έχει τύχει. Η αποστολή δέματος με ACS είναι ή ήταν προ καραντίνας 6 ευρώ και η διαδικασία να πάει το courier να το πάρει για εσένα και να πληρώσει ήταν με ACS 12 ευρώ και Γενική 8 Ευρώ! Οπότε ακόμη και αν...
 9. Γρίλος

  Συνανάγνωση: "Βερολίνο Αλεξάντερπλατς" Άλφρεντ Ντέμπλιν (Alfred Doeblin)

  Νικόλα εγώ θα είμαι μέσα και όπως πάντα θα αρχίσω το βιβλίο αλλά δεν ξέρω αν θα το ολοκληρώσω σύμφωνα με το πρόγραμμα. Χρωστάω και μία τελική κριτική - άποψη εδώ.
 10. Γρίλος

  Συνανάγνωση: "Βερολίνο Αλεξάντερπλατς" Άλφρεντ Ντέμπλιν (Alfred Doeblin)

  Μπέιζιλ, σε καταλαβαίνω σχεδόν απόλυτα! Απλά εμείς είμαστε δύο - δύο.
 11. Γρίλος

  Σχετικά με τον πολιτικοποιημένο Αρκά

  Επιπλέον διάβασα ένα άρθρο ότι θα γίνει (είναι σε γυρίσματα) σειρά ο "Προφήτης".
 12. Γρίλος

  Σχετικά με τον πολιτικοποιημένο Αρκά

  Για να μη χαθεί το νήμα και οι απόψεις που αναπτύχθηκαν. Αφορμές υπάρχουν πολλές. Το Σκόιλ Ελικίκου να είναι καλά, οι πλατφόρμες εκπαίδευσης, τα ΚΕΚ και τα 80 εκατομμύρια που μπορεί να μας δώσει η Ευρώπη.
 13. Γρίλος

  Πώληση Χάρι Πόττερ, Mύθοι των Oτόρι και 3 ντετέκτιβ

  @Βασίληςιορδ μάλλον δεν μπαίνει πλέον στη σελίδα ο Μπουκσέλερ... Δοκίμασε εδώ Η παγίδα των αηδονιών το δίνουν και πιο φθηνά.
 14. Γρίλος

  Αναζητώ: το βιβλίο παιχνίδι 'Μοναχικός Λύκος' (1996) από τις εκδόσεις Δεληθανάση

  Υπάρχει αυτή η σελίδα στο διαδίκτυο LoneWolf όπου μπορείς να βρεις όλα τα βιβλία (32 στο σύνολο) ψηφιακά, στα αγγλικά όμως.
 15. Γρίλος

  Συνανάγνωση: "Βερολίνο Αλεξάντερπλατς" Άλφρεντ Ντέμπλιν (Alfred Doeblin)

  Στη σχολή έτσι ακουγόταν ότι μας εξέταζαν τις εργασίες να δουν αν είναι πρωτότυπες!
 16. Γρίλος

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Έχω κάνει 4 παραγγελίες βιβλίων από διαφορετικά βιβλιοπωλεία. Οι τρείς (Πολιτεία, Πατάκη, Λαβύρινθος) ήταν σε 2-3 μέρες σε εμένα, μόνο από Πρωτοπορία μου έχει αργήσει αλλά μάλλον γιατί έχω ένα μεταχειρισμένο μέσα. Μάλλον είναι θέμα στην περιοχή της Αθήνας.
 17. Γρίλος

  Βιβλία - Stephen King - Σπίτι απο Φύλλα

  Στείλε μου pm και θα σου στείλω link
 18. Γρίλος

  Βιβλία - Stephen King - Σπίτι απο Φύλλα

  Αυτό και η "Οργή" του King είναι τα παράλογα των βιβλίων. Έχει και άλλα νήματα που ανταλλάσσω απόψεις για τα συγκεκριμένα βιβλία.
Top