Recent content by Χανκ Μουντυ

1. Χανκ Μουντυ

Βιβλιονέα

Συμφωνω με τον @Ιαβερης. Δεν θα σου προτεινα να ξεκινησεις με τον Μαυρο Πυργο. Σε αυτα που σου προτεινει, να συμπληρωσω Το Αυτο, Χρησιμα Αντικειμενα, Νεκρωταφιο Ζωων.
  2. Χανκ Μουντυ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Θα ξεκινησω το "Η Ιστορια του Κοσμου σε 6 Ποτηρια" του Tom Standage, το οποιο ηταν δωρο φιλου.
  3. Χανκ Μουντυ

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Τελειωσα το "Ο Μαυρος Πυργος" του Στιβεν Κινγκ, εβδομο και τελευταιο βιβλιο της ομωνυμης σειρας, ολοκληρωνοντας ετσι αυτο το υπεροχο ταξιδι.
  4. Χανκ Μουντυ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Αγορασα 2 βιβλια του Γιαννη Σιδερακη, φιλου και συντοπιτη. Προκειται για τα "Μηχανανθρωποι" και "Ροκεντρο (Dazed and Confused)".
  5. Χανκ Μουντυ

Προτάσεις για ανάλαφρα βιβλία παραλίας

Παρε κατι απο Τομ Ρομπινς. Ή και Λενο Χρηστιδη. Ή και τους δυο.:))))
  6. Χανκ Μουντυ

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει, αλλα εχει γινει και μινι σειρα 4 επεισοδιων με πρωταγωνιστρια την Φρανσις ΜακΝτορμαντ. Πολυ καλη!
  7. Χανκ Μουντυ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

The Windup Girl. Δεν το εχω διαβασει αλλα ειναι το μονο που ξερω και το εχω βαλει κ εγω στο ματι. :))))
  8. Χανκ Μουντυ

Παρελαβα σημερα τα εξης Το πηγαδι της Αναληψης (Τομος Α και Β, δευτερο βιβλιο της σειρας Ομιχλογεννητοι, του Μπραντον Σαντερσον). Μου μενουν οι δυο τομοι του τριτου βιβλιου για να κλεισω τη σειρα. Νορβηγικο Δασος, του Χαρουκι Μουρακαμι. Μου ειχε λειψει ο μαγικος Χαρουκι! Ο Γυρος του Κοσμου με...
  9. Χανκ Μουντυ

Το καλύτερο και το χειρότερο βιβλίο που διάβασα τον τελευταίο χρόνο

Απλα σε συγκινησε; Εγω ειχα βουρκωσει για τα καλα. Πρεπει να το ξαναδιαβασω!
  10. Χανκ Μουντυ

Βιβλιονέα

Κι εγω. Μονο μια φορα ετυχε να ειμαι Αθηνα την περιοδο του παζαριου και το τιμησα δεοντως. Και αλλη μια φορα, αγγαρεψα φιλο που μενει Αθηνα και του εδωσα λιστα με οσα ηθελα. :))))
  11. Χανκ Μουντυ

Το καλύτερο και το χειρότερο βιβλίο που διάβασα τον τελευταίο χρόνο

@Έλλη Μ Ριξε μια ματια στην τετραλογια της Ετοιμοθανατης Γης, του Τζακ Βανς. Εχω διαβασει μονο Τα μάτια του ανώτερου κόσμου, προς το παρον και το βρηκα πολυ ωραιο.
  12. Χανκ Μουντυ

Με ποιο βιβλίο σας βρίσκουν τα Χριστούγεννα του 2022;

Για να ειμαι στο πνευμα των ημερων, επελεξα να ξεκινησω το Χαρτι και Καλαμαρι, του Ηλια Φουντουλη. Μικρες, σκοτεινες ιστοριες με φοντο τα Χριστουγεννα.
  13. Χανκ Μουντυ

Απο εκδοσεις Εστια, που εχουν bazaar με 50% εκπτωση μεχρι αυριο, παρηγγειλα τα παρακατω Η Μεγαλη Χιμαιρα, του Μ. Καραγατση Η Πριγκηπεσα Ιζαμπω, του Τερζακη Το μυθιστόρημα των τεσσάρων, των Μυριβηλη-Βενεζη-Τερζακη-Καραγατση