Προτάσεις για σειρές

Καλά λέω @Έλλη Μ , ένα φσούτ είσαι και έφτασες! Μόνο πρόσεχε μην πατήσεις καμιά μπίλια από αυτές που έχω σκόρπιες.
Εντωμεταξύ το καλαμάρι, ωραίο είναι και σούσι και ψητό. Δεν κολλάμε εκεί.
 
Θα συμφωνήσω με το Νικόλα, όμορφη η κορεατισσα και με την Έλλη, ωραίος ο τύπος στο μετρό αλλά και ο αστυνόμος δεν πάει πίσω.
Εντωμεταξυ όσο αφορά το τελος
δε μου έκανε καμία εντύπωση ότι ήταν ο παππούς στο κόλπο. Το έβλεπα μαζι με το σύντροφό μου και ήμασταν κι οι δυο σε φάση, να δεις που ο παππούς δεν είναι απλώς παίκτης. Μια που ήταν το νούμερο 1,μια που όταν άρχισαν να σφάζονται ανέβηκε φώναξε και κατευθείαν μπήκαν μέσα οι άλλοι να το σταματήσουν κι όταν έφτασε στο παιχνίδι με τις μπίλιες και δεν είδαμε καν το πτώμα του, λέμε εντάξει, τους δουλεύει ψιλό γαζί, δε βλέπεις πτώμα, δεν υπάρχει νεκρός. Το ίδιο πιστεύω και για τον αστυνόμο που δεν τον είδαμε ποτέ νεκρό.
 
Το τελειωσα και εγω το παιχνιδι του καλαμαριου...οκ καλο ητανε οχι ομως και για τον ντόρο που έκανε..το τελευταιο επεισοδιο δεν μου αρεσε και τόσο, περίμενα κατι παραπανω..
Καποια στιγμη πρεπει να ψάξω να δω πως βάζουν σε πλοκή..:χμ: Ηθελα να γραψω καποιες παρατηρησεις για το τελευταιο επεισοδιο αλλά δεν μπορω να γραψω για να μην κάνω spoiler.. τεσπα
 
Και εγώ ξεμπέρδεψα με το Squid Game. Ντάξει, δεν ήταν κάτι τρελό, και το φινάλε ήταν λίγο προβληματικό. Πιστεύω ο ντόρος έγινε λόγω του concept της σειράς: απελπισμένη πλέμπα, παιχνίδια θανάτου, ψυχάκηδες πλούσιοι, μάσκες και φαντεζί στολές.

Το ξέρω ότι το thread είναι για σειρές, αλλά θα ήθελα να προτείνω να δείτε το American Psychopath. Ο Κρίστιαν Μπέιλ δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σε αυτή την ταινία και ο χαρακτήρας του είναι από τους πιο ενδιαφέρον που έχω δει ποτέ.
 
Colin in black and white. Το ξεκίνησα επειδή βρέθηκα στον τελευταίο κύκλο μιας άλλης σειράς που δεν θέλω να τελείωσει, και κόλλησα αγρια :τρέλα:
 
Δεν ξέρω αν το έχει προτείνει κανείς και μου διέφυγε αλλά μια σειρά που με κέρδισε(και δεν είμαι και κανένας τυχαίος, ε;) είναι το Chapelwaite. Μου αρέσει και ο πρωταγωνιστής πολύ

 
@Μοκαντάσα αλ Σάφερ με απογοήτευσε οικτρά. Βαρέθηκα ομοίως. Πιο αργό και από τον Καρβουνιάρη. Η μορφή του Τζέικομπ όντως εξαιρετική. Από εκεί και πέρα δεν γίνεται ένας Μπρόντι να σηκώνει ολόκληρη σειρά στους ώμους του.
 
@Μοκαντάσα αλ Σάφερ με απογοήτευσε οικτρά. Βαρέθηκα ομοίως. Πιο αργό και από τον Καρβουνιάρη. Η μορφή του Τζέικομπ όντως εξαιρετική. Από εκεί και πέρα δεν γίνεται ένας Μπρόντι να σηκώνει ολόκληρη σειρά στους ώμους του.
Αυτο για τον αργο ρυθμο, ειδικα προς το τελος, το διαβασα κ σε ενα σχολιο στο facebook, σημερα. Δεν πιστευω να ησουν εσυ @Αντίβαρο ? Παντως, σκεφτομαι να του ριξω μια ματια κι εγω.
 
Είδα χτές τα 3 πρώτα επεισόδια του καλαμαριού και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με Χρυσόστομο και Βιβλιολάγνο.. κάπου το έχουμε ξαναδεί το concept. Δεν είναι και η σειρά που θα κοιμηθώ στις 4 το πρωί για χάρη της.. για να δούμε τα υπόλοιπα σήμερα.
 
Επηρεασμένος από το Παιχνίδι του Καλαμαριού. Είπα να δω το 1ο επεισόδιο άλλη κορεάτικη σειρά, που σπάει ταμεία. To Hellbound.
Μου φάνηκε κάπως χαζό να το πω; βλακώδες ίσως; :))))
Αν είναι έτσι και 2ο επεισόδιο, πάμε για άλλα!
 
Top