Οι βιβλιοθήκες μας

View attachment 157 Αυτή είναι και η δική μου.Τώρα κλείνει χρόνο γιατί εξαιτίας των σχολικών κρύβαμε τα υπόλοιπα βιβλια:ωιμέ:.Θέλω να πιστεύω οτι του χρόνου θα έχω και άλλα ράφια για τα υπόλοιπα...

Καλωσορισες κ απο μενα Φανφαρλο, πολυ ομορφη η βιβλιοθηκη σου, θα βρεις πολλους με κοινα γουστα εδω μεσα :ναι: Βλεπω κ κατι γαλλικα κατω κατω :μπράβο:

Καλωσορισες κ απο μενα Φανφαρλο, πολυ ομορφη η βιβλιοθηκη σου, θα βρεις πολλους με κοινα γουστα εδω μεσα :ναι: Βλεπω κ κατι γαλλικα κατω κατω :μπράβο:
Ναι δύσκολα με τα γαλλικά τα πράγμτα καλά να είναι και ο γαλλικός κινηματογράφος να μου μαθαίνει καμιά φράση παραπάνω:μαναι:Ευχαριστώ για τηνβιβλιοθήκη αλλά εκτός από επισύναψη δν ξέρω πως αλλιώς να βάλω φωτογραφίςες:ουχ: θα τα λέμε...

Σημερα εστησα την καινουρια βιβλιοθηκη μετα την μετακομιση......Ομορφα πραγματα!!!!

Συμμαζεψα σημερα το δωματιο μου κ ειπα να βγαλω μια φωτογραφια τη βιβλιοθηκη μου οπως ειναι τωρα :)
Το πανω μερος

Κ το κατω

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Τι ομορφη, κοριτσιστικη και ροζουλια βιβλιοθηκη Αλικη.. :)

Και της Ιζις πολυ κομψη επαγγελματικη και ενηλικη:)

Τελικα οι βιβλιοθηκες αποκαλυπτουν πολλα για μας :)

Ουάααααου!!!! τρελαίνομαι να βλέπω βιβλιοθήκες όταν πηγαίνω σε κάποιο σπίτι. Όνειρό μου είναι στο δικό μου σπίτι (μένω στο πατρικό μου) να έχει μεγάλη (γωνιακή κατα προτίμηση) βιβλιοθήκη και να είναι όλα ωραία τοποθετημένα :τρέλα: . Είδα κάποιες πάρα πολύ ωραίες, δεν συγκράτησα όλα τα παρωνύμια αλλά θυμάμαι τις Κικίτσας και του Φαροφύλακα (ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι αλλά δεν σας ξέρω ακόμα :χεχ: ). Επίσης εντυπωσιακή ήταν και εκείνη με τους δίσκους. Λέω να βγάλω και εγώ φωτογραφία την δικιά μας και την λιλιπούτεια δικιά μου :)))) αλλά πρέπει να ρίξω ένα ξεσκόνισμα πρώτα.

Ουάααααου!!!! τρελαίνομαι να βλέπω βιβλιοθήκες όταν πηγαίνω σε κάποιο σπίτι. Όνειρό μου είναι στο δικό μου σπίτι (μένω στο πατρικό μου) να έχει μεγάλη (γωνιακή κατα προτίμηση) βιβλιοθήκη και να είναι όλα ωραία τοποθετημένα :τρέλα: . Είδα κάποιες πάρα πολύ ωραίες, δεν συγκράτησα όλα τα παρωνύμια αλλά θυμάμαι τις Κικίτσας και του Φαροφύλακα (ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι αλλά δεν σας ξέρω ακόμα :χεχ: ). Επίσης εντυπωσιακή ήταν και εκείνη με τους δίσκους. Λέω να βγάλω και εγώ φωτογραφία την δικιά μας και την λιλιπούτεια δικιά μου :)))) αλλά πρέπει να ρίξω ένα ξεσκόνισμα πρώτα.
Ορίστε και οι δικές μου φωτογραφίες :))))

Η αριστερή μεριά

Ένα μέρος απο την δεξιά

Και στο δωμάτιό μου

Αντάρη έχεις δίκιο για τα μπιχλιμπίδια και τις φωτογραφίες, και εμείς τίγκα στις φωτογραφίες έχουμε την βιβλιοθήκη αλλα τις αφαίρεσα για να φαίνονται τα βιβλία και όχι όλη η φαμίλια :χαχαχα:

Η μία βιβλιοθήκη στο γραφείο μου. 'Ονειρο χρόνων. Δικό μου σχέδιο σε κερασιά ημιμασίφ.

Απέναντι ακριβώς είναι ο χώρος του υπολογιστή με την άλλη βιβλιοθήκη.

Άσχετο. Είναι η συλλογή μου με τις μινιατούρες. Φτηνοπράματα τα περισσότερα αλλά αγαπημένα και με αναμνήσεις.

Οι μινιατούρες και δίπλα οι θέσεις για επιλεγμένες ταινίες, μουσικές και ταξιδιωτικούς οδηγούς

Πανοραμικά το γραφείο τίγκα στην ακαταστασία και την εγκατάλειψη.

Το αυτοσχέδιο ράφι πάνω στο καλοριφέρ στην κρεβατοκάμαρα μου εκτελεί χρέη μικρής βιβλιοθήκης των προς ανάγνωση βιβλίων. Τα 2 όρθια δίπλα στο παπάκι Χιούη είναι αυτά που διαβάζω τώρα

Last edited by a moderator:
Καλά! Σύννεφο, τις μινιατούρες τις έβαλα παρεμπιπτόντως! Μη με κάνεις και αισθάνομαι ενοχές!:)

Last edited: