Είναι μια αγάπη και αυτά...χρειάζονται μια κάποια φύλαξη...
Μαργαρίτα ευχαριστώ πολύ, κατάλαβα τι έγινε!
Μαργαρίτα ευχαριστώ πολύ, κατάλαβα τι έγινε!
.Θέλω να πιστεύω οτι του χρόνου θα έχω και άλλα ράφια για τα υπόλοιπα...Ναι δύσκολα με τα γαλλικά τα πράγμτα καλά να είναι και ο γαλλικός κινηματογράφος να μου μαθαίνει καμιά φράση παραπάνωΚαλωσορισες κ απο μενα Φανφαρλο, πολυ ομορφη η βιβλιοθηκη σου, θα βρεις πολλους με κοινα γουστα εδω μεσαΒλεπω κ κατι γαλλικα κατω κατω
![]()
Ευχαριστώ για τηνβιβλιοθήκη αλλά εκτός από επισύναψη δν ξέρω πως αλλιώς να βάλω φωτογραφίςες
θα τα λέμε...αχαχαχα τώρα μ' έκανες να αισθανθώ μεγάλη. Δεν είδες τα κόμιξ μου;Και της Ιζις πολυ κομψη επαγγελματικη και ενηλικη![]()

Ειμαι μεγαλυτερη απο σενα, και εχω αρκουδακια και κουκλακια στην δικη μουαχαχαχα τώρα μ' έκανες να αισθανθώ μεγάλη. Δεν είδες τα κόμιξ μου;![]()

. Είδα κάποιες πάρα πολύ ωραίες, δεν συγκράτησα όλα τα παρωνύμια αλλά θυμάμαι τις Κικίτσας και του Φαροφύλακα (ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι αλλά δεν σας ξέρω ακόμα :χεχ: ). Επίσης εντυπωσιακή ήταν και εκείνη με τους δίσκους. Λέω να βγάλω και εγώ φωτογραφία την δικιά μας και την λιλιπούτεια δικιά μου
αλλά πρέπει να ρίξω ένα ξεσκόνισμα πρώτα.Ορίστε και οι δικές μου φωτογραφίεςΟυάααααου!!!! τρελαίνομαι να βλέπω βιβλιοθήκες όταν πηγαίνω σε κάποιο σπίτι. Όνειρό μου είναι στο δικό μου σπίτι (μένω στο πατρικό μου) να έχει μεγάλη (γωνιακή κατα προτίμηση) βιβλιοθήκη και να είναι όλα ωραία τοποθετημένα. Είδα κάποιες πάρα πολύ ωραίες, δεν συγκράτησα όλα τα παρωνύμια αλλά θυμάμαι τις Κικίτσας και του Φαροφύλακα (ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι αλλά δεν σας ξέρω ακόμα :χεχ: ). Επίσης εντυπωσιακή ήταν και εκείνη με τους δίσκους. Λέω να βγάλω και εγώ φωτογραφία την δικιά μας και την λιλιπούτεια δικιά μου
αλλά πρέπει να ρίξω ένα ξεσκόνισμα πρώτα.